Wouter Hoeffnagel - 25 september 2024

KnowBe4 deelt gratis cybersecuritytoolkit

KnowBe4 introduceert een gratis cybersecuritytoolkit in het kader van Cybersecurity Awareness Month, een wereldwijd initiatief gericht op het vergroten van bewustwording van online veiligheid. De toolkit dient als inspiratie voor campagnes om IT-beheerders te helpen met het opzetten van een effectief security awareness-programma.

KnowBe4 deelt gratis cybersecuritytoolkit image

De KnowBe4 Ransomware Awareness Month Resource Kit bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De game “The Inside Man: New Recruits”. In het spel beschermt de gebruiker het bedrijf tegen hackers. Het is beschikbaar in meerdere talen en inclusief acht aanvullende video’s en interactieve trainingsmodules.
  • Gratis toegang tot het eerste seizoen van de serie “The Inside Man”
  • Vier karakterkaarten en posters met personages uit The Inside Man en extra posters en digital signage assets in meerdere talen
  • Vier nieuwsbrieven met tips over security en awareness, beschikbaar in meerdere talen
  • Een on-demand webinar, whitepaper en andere gratis hulpmiddelen van KnowBe4
  • Hulp bij het plannen van activiteiten met de Cybersecurity Awareness Month User Guide en Cybersecurity Awareness Weekly Planner

“Cybersecurity is een collectieve verantwoordelijkheid, en Cybersecurity Awareness Month is een geweldige kans voor iedereen om zich bezig te houden met het verbeteren van de security,” zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Bij KnowBe4 is het onze missie om medewerkers uit te rusten met de juiste kennis en vaardigheden, zodat zij veilige beslissingen nemen. Deze toolkit sluit perfect aan bij die missie: het biedt essentiële tools en richtlijnen voor het verhogen van het bewustzijn van risicovol gedrag, en leert je hoe je door het groeiende aantal cyberdreigingen navigeert. We zijn er erg trots op dat we bijdragen aan het creëren van een sterkere beveiligingscultuur door organisaties te helpen met de online veiligheid van hun medewerkers.”

De KnowBe4 Ransomware Awareness Month Resource Kit is hier beschikbaar. 

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!