Witold Kepinski - 27 september 2024

Gen25 opent nieuw hoofdkantoor op landgoed Larenberg

Gen25 heeft officieel haar nieuwe hoofdkantoor geopend op het historische landgoed Larenberg, een belangrijke volgende stap voor het bedrijf. Gen25 is een bekende Salesforce-partner in Nederland en was meer dan 15 jaar geleden de eerste die actief was met dit CRM-platform in Nederland.

Gen25 opent nieuw hoofdkantoor op landgoed Larenberg image

Met deze verhuizing gaat Gen25 tegen de stroom in en verlaat het kantoor op de Amsterdamse Zuidas om meer ruimte te creëren voor innovatie en verbinding. De potentie van nieuwe technologieën zoals AI en veranderingen in het bedrijfsleven kunnen overweldigend zijn voor klanten. Om het ware potentieel van deze veranderingen te benutten, zal het nieuwe hoofdkantoor dienen als een hub voor het verbinden van nieuwe technologieën met zakelijke uitdagingen, in een inspirerende groene omgeving die creativiteit en samenwerking stimuleert.

Met meer dan 15 jaar ervaring in Salesforce heeft Gen25 grote klanten zoals de Bijenkorf, Quooker, Corendon, Mollie en IKEA geholpen hun CRM-platforms te optimaliseren. Het bedrijf breidt nu zijn dienstverlening uit door adviesdiensten aan te bieden om bedrijven te helpen navigeren in het steeds complexere digitale landschap van vandaag.

Op weg naar een meer samenwerkende toekomst

De verhuizing weg van het zakendistrict van Amsterdam kan gezien worden als een gedurfde beslissing, in contrast met de trend van bedrijven om hun activiteiten te centraliseren in Amsterdam. Door te verhuizen naar een groenere, rustigere omgeving, streeft Gen25 ernaar een werkplek te bieden die welzijn, creativiteit en productiviteit bevordert, en die bovendien een ideale locatie is om klanten en evenementen te ontvangen. CEO Gijs Martens legt uit: "We hebben voor deze locatie gekozen om een werkplek te creëren die zowel ons team als onze klanten stimuleert. Het is een plek waar ideeën kunnen opbloeien en waar geweldige samenwerkingen kunnen plaatsvinden in een inspirerende omgeving."

Een centrum voor digitale innovatie en bedrijfsstrategie

Het historische landgoed Larenberg, daterend uit 1833, is omgetoverd tot een moderne werkplek, waarbij historische charme wordt gecombineerd met state-of-the-art faciliteiten. Het nieuwe hoofdkantoor zal dienen als een centraal punt voor het uitgebreide dienstenaanbod van Gen25, waaronder Salesforce-implementatie, bedrijfsstrategie en digitale transformatie. Uitgerust met moderne vergader- en evenementenruimtes, is het landgoed Larenberg ontworpen om zakelijke evenementen, strategische sessies en innovatie workshops te organiseren. De onderwerpen van deze sessies zullen een mix zijn van zakelijke uitdagingen en de potentie van digitale technologieën. In het huidige zakelijke landschap vertrouwen bedrijven steeds meer op technologieën zoals AI en automatisering om groei te stimuleren. Volgens onderzoek investeert 79% van de zakelijke beslissers in deze tools om zowel de snelheid als de kwaliteit van hun operaties te verbeteren, met name in de klantenservice, waar de verwachtingen hoger zijn dan ooit. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat 93% van de organisaties die investeren in AI, al tijdsbesparingen zien. Met zijn expertise in AI en digitale transformatie is Gen25 goed gepositioneerd om bedrijven te helpen deze technologieën te benutten voor grotere efficiëntie en gepersonaliseerde klantervaringen.

Toekomstperspectief

Met de opening van het nieuwe hoofdkantoor en de uitbreiding van de adviesdiensten is Gen25 klaar voor het volgende hoofdstuk van groei. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve, hoogwaardige oplossingen die bedrijven versterken, terwijl het een werkplek cultiveert die creativiteit, samenwerking en vooruitstrevende strategieën bevordert aldus de directie.

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!