Witold Kepinski - 27 september 2024

Snack Connection kiest voor Aptean ERP toepassing

Aptean, leverancier van branchespecifieke softwareoplossingen, de recente samenwerking aangekondigd met Snack Connection B.V., een private label-fabrikant van notenmelanges, zaden en zuidvruchten in Nederland. De deal markeert een belangrijke stap voorwaarts voor het Nederlandse bedrijf met de modernisering van zijn bedrijfsactiviteiten.

Snack Connection kiest voor Aptean ERP toepassing image

Snack Connection, opgericht in 2010, heeft zich gevestigd als een succesvolle speler op de Europese markt en levert hoogwaardige producten aan diverse Europese retailers. Het bedrijf onderscheidt zich door een grote verscheidenheid aan producten, innovatieve verpakkingen, en een persoonlijke aanpak waarin snel geschakeld wordt. 

Met deze klantgerichte aanpak en toewijding aan innovatie en efficiëntie zocht het bedrijf naar een softwareoplossing om het huidige ERP-systeem te vervangen en operational excellence te stimuleren in de twee productielocaties in Giessen en Bergschenhoek aldus betrokken partijen.

Snack Connection had de behoefte aan oplossing die modernisering faciliteert en koos voor het cloud gebaseerde Aptean Food & Beverage ERP, naast Aptean Patch OEE en Aptean Business Intelligence, om processen te stroomlijnen en besluitvormingsmogelijkheid te verbeteren. Het pakket softwareoplossingen van Aptean sluit aan bij de visie van Snack Connection voor een datagedreven, papierloze organisatie. De software biedt het bedrijf functies zoals beheer van meerdere locaties, traceerbaarheidsfunctionaliteiten en allergenenbeheer, samen met de mogelijkheid om de productie-efficiëntie te optimaliseren en waardevolle inzichten te verkrijgen voor weloverwogen besluitvorming.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!