Wouter Hoeffnagel - 29 september 2024

Xebia stelt Tobias Wagner aan als CEO

Tobias Wagner (foto) is aangesteld als Chief Financial Officer bij Xebia. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de wereldwijde financiële strategie en het versterken van de marktpositie en groei van het bedrijf.

Xebia stelt Tobias Wagner aan als CEO image

Met meer dan 25 jaar ervaring in consultancy en technologie brengt Wagner uitgebreide kennis mee op het gebied van fusies en overnames, financiële transformatie en het beheer van grote programma's en budgetten. Deze expertise zal Xebia ondersteunen in haar wereldwijde expansie.

Voor zijn overstap naar Xebia was Wagner Senior Vice President Finance bij Akkodis, waar hij als regionale CFO verantwoordelijk was voor een omzet van €2 miljard. Hij leidde initiatieven gericht op het stroomlijnen van de bedrijfsvoering en de invoering van een centraal gedeeld servicemodel. Wagner studeerde aan de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz.

'Volgende stap in wereldwijde groei'

“We zijn enthousiast over de toevoeging van Tobias aan het Xebia-team”, aldus Anand Sahay, CEO van Xebia. “Zijn financiële expertise en strategische visie zijn cruciaal bij de volgende stap in de wereldwijde groei. Tobias brengt ervaring in financieel management en operationele transformatie met zich mee en helpt ons bij het opschalen, waardoor we organisaties wereldwijd kunnen helpen.”

“Ik ben blij dat ik als CFO bij Xebia kan aansluiten, zodat ik een bijdrage kan leveren aan de toekomst van de organisatie”, aldus Wagner. “Ik ben toegewijd om te helpen met gezonde en winstgevende groei. Ik begrijp de lokale en wereldwijde behoeften om te zorgen dat Xebia zijn ambitieuze doelstellingen behaald.”

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Schneider Electric Impact 09-2024 V2 BN en BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!