Witold Kepinski - 28 september 2024

Jasper Bolland wordt directeur The.NextGen in Nederland

Per 1 oktober start Jasper Bolland als directeur van The.NextGen, het detacheringslabel van Elevation Group. Met zijn jarenlange leiderschapservaring in IT-staffing brengt Bolland een frisse, inspirerende visie naar de organisatie.

Jasper Bolland wordt directeur The.NextGen in Nederland image

Jasper Bolland begon zijn loopbaan als profvoetballer bij FC Utrecht, en maakte vervolgens de overstap naar recruitment. Hij vervulde managementfuncties bij Team Rockstars IT, WeKnowPeople, Profield en YoungCapital NEXT.

Marc Voskuilen: “Jasper is een leider die de ontwikkelingen in de markt goed begrijpt en moeiteloos de taal van de klant en IT'er spreekt. Ik ben ervan overtuigd dat hij de komende jaren een grote impact heeft op de verdere groei van The.NextGen.”

Jasper Bolland: “Ik kijk er enorm naar uit om te starten. Als directeur vind ik het belangrijk om met mijn poten in de klei te staan. Kennis overdragen en leading by example zijn vaste kernwaarden in mijn werk. Daarnaast zie ik toegevoegde waarde in het aanbrengen van verfijning en diepgang, zowel op menselijk als inhoudelijk vlak. Die balans is belangrijk voor duurzame groei van The.NextGen.”

Elevation Group heeft eerder dit jaar een strategie ingezet, met daarin als eerste stap een nieuwe executive board. Met de start van Jasper Bolland als directeur van The.NextGen in Nederland verstevigt Elevation Group verdere groei.

ALSO BW tm 16-10-2024 Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024
Schneider Electric Impact 09-2024 V2 BN en BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!