Witold Kepinski - 27 september 2024

TD SYNNEX rapporteert sterke Q3 resultaten, overtreft verwachtingen

TD SYNNEX, een wereldwijde distributeur en oplossingenaggregator voor het IT-ecosysteem, heeft robuuste financiële resultaten aangekondigd voor het fiscale derde kwartaal dat eindigde op 31 augustus 2024. Het bedrijf overtrof zijn prognose op meerdere belangrijke meetpunten, gedreven door de sterke vraag naar zowel zijn Endpoint- als Advanced-oplossingen.

TD SYNNEX rapporteert sterke Q3 resultaten, overtreft verwachtingen image

De omzet voor het kwartaal bereikte 14,7 miljard dollar, wat een stijging van 5,2% betekent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Non-GAAP bruto facturen lieten ook een significante groei zien, met 20,3 miljard dollar, boven het hoogste punt van de prognose van het bedrijf.

Belangrijke hoogtepunten van het kwartaal zijn:

  • Omzetgroei: Het bedrijf zag een aanzienlijke groei in alle geografische segmenten, gedreven door de toegenomen vraag naar IT-oplossingen.
  • Sterke winstgevendheid: het nettoresultaat (non-GAAP) overtrof het gemiddelde van de prognose van het bedrijf.
  • Robuuste kasstroom: TD SYNNEX genereerde een sterke kasstroom uit operationele activiteiten, waardoor het kapitaal aan aandeelhouders kon terugbetalen via dividenden en aandeleninkopen.

Vooruitkijkend blijft TD SYNNEX optimistisch over de toekomst van de IT-markt. Het bedrijf verwacht te blijven profiteren van de voortdurende digitale transformatie en de groeiende vraag naar cloudservices en cybersecurityoplossingen.

Lees alle details hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Copaco BN + BW 23-09 tm 06-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!