Witold Kepinski - 27 september 2024

Exclusive Networks werkt samen met Rackmount.IT

Exclusive Networks, een wereldwijde cybersecurityspecialist, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Rackmount. IT, een leverancier van hoogwaardige rackmountkits. Deze samenwerking is gericht op het aanpakken van de toenemende vraag naar op maat gemaakte montageoplossingen voor kleinere, robuustere netwerkbeveiligingsapparaten.

Exclusive Networks werkt samen met Rackmount.IT image

Naarmate organisaties steeds meer gedistribueerde operaties omarmen en netwerkbeveiligingsapparaten in afgelegen en industriële omgevingen implementeren, is de behoefte aan veilige en efficiënte behuizingsoplossingen van het grootste belang geworden. Rackmount. De op maat gemaakte oplossingen van IT zijn ontworpen om de prestaties van deze kleinere apparaten te beschermen en optimaliseren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

"Nu de wereld steeds meer op gedistribueerde activiteiten overstapt, zien we een groeiend aantal netwerkbeveiligingsapparaten die worden ingezet in afgelegen en industriële omgevingen ", aldus Paul Eccleston, SVP EMEA bij Exclusive Networks. "Ons partnerschap met Rackmount. IT stelt onze partners in staat om deze groeiende kans aan te grijpen, klanten te helpen deze kritieke beveiligingsapparaten veilig te huisvesten en te beschermen en ervoor te zorgen dat ze optimaal werken, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. "

Belangrijke voordelen van het partnerschap zijn:

  • Oplossingen op maat: Op maat gemaakte rackmountkits voor diverse kleinere netwerkbeveiligingsapparaten.
  • Verbeterde beveiliging: verbeterde fysieke bescherming voor kritieke netwerkcomponenten.
  • Geoptimaliseerde prestaties: geoptimaliseerde luchtstroom en koeling voor maximale efficiëntie van het apparaat.
  • Wereldwijd bereik: toegang tot Rackmount. IT-oplossingen via het wereldwijde netwerk van Exclusive Networks.

"Dit wereldwijde partnerschap is een belangrijke stap voorwaarts ", aldus Andrew Assad, SVP APAC bij Exclusive Networks. "Door ons uitgebreide bereik te combineren met hun innovatieve rackingoplossingen, stellen we partners in staat om de beste beveiligingsinfrastructuren in hun klasse te leveren voor gedistribueerde implementaties. Klanten wereldwijd profiteren van verbeterde apparaatbeveiliging en piekprestaties, ongeacht de locatie of omgeving. "

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!