Witold Kepinski - 30 september 2024

Amelia Scott wordt Chief Revenue Officer Sendcloud

Sendcloud, het alles-in-één verzendplatform voor e-commerce, kondigt de benoeming van Amelia Scott (foto) aan als de nieuwe Chief Revenue Officer (CRO). In deze functie zal Amelia verantwoordelijk zijn voor het aansturen van groeistrategieën in zowel bestaande als nieuwe markten. Daarnaast zal ze de go-to-market strategie optimaliseren om de verkoopprocessen te versterken, met voortdurende focus op klantgerichtheid als speerpunt.

Amelia Scott wordt Chief Revenue Officer Sendcloud image

Amelia brengt meer dan tien jaar ervaring mee in B2B SaaS-verkoop en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de erkenning als een van de Top 10 UK Sales Leaders in 2023. 

In haar vorige rol als Global Vice President of Sales bij Culture Amp bouwde ze met succes hoogpresterende verkoopteams op in verschillende regio's, hetgeen leidde tot aanzienlijke wereldwijde groei. Als de nieuwe CRO van Sendcloud zal Amelia een sleutelrol vervullen in het verhogen van de omzet.

De benoeming van Amelia is een cruciale stap in Sendcloud's ambitie om het verzendplatform in Europa en daarbuiten te worden. Onder haar leiding zal het bedrijf de verkoopprocessen verder optimaliseren, de adoptie van het product versnellen en de operatie uitbreiden om de groeistrategie te realiseren.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!