Witold Kepinski - 27 september 2024

Arrow ArrowSphere Assistant AI cloud business companion is beschikbaar

Leverancier van wereldwijde technologieoplossingen Arrow kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid aan van ArrowSphere Assistant, een AI-gedreven copilot tool die zijn channelpartners helpt de cloudactiviteiten van hun klanten te optimaliseren bij het gebruik van het ArrowSphere Cloud-platform.

Arrow ArrowSphere Assistant AI cloud business companion is beschikbaar image

“Door de kracht van generatieve AI te combineren met de krachtige data van ArrowSphere Cloud kan deze tool meer doen dan slechts cloudvragen beantwoorden; het kan ook channelpartners naar nieuwe hoogten van cloud service excellence begeleiden,” aldus Eric Gourmelen (foto), Vice President en Chief Technology Officer van Global ArrowSphere Cloud and AI. “Onze early adopters erkennen de waarde die ArrowSphere Assistant biedt bij het leveren van grotere efficiëntie, betere cloudprestaties en zelfs het ontdekken van nieuwe kansen bij hun klanten.”

ArrowSphere Assistant biedt channelpartners uitgebreidere gegevens en visuele hulpmiddelen, waardoor cloudmanagement sneller, beter geïnformeerd en efficiënter wordt. Het kan operationele workflows verbeteren, waardoor het aantal klikken en handmatige gegevensverwerking wordt verminderd. Negentig procent van de huidige gebruikers beoordeelt de mogelijkheden van de assistent met een 8 of hoger op een schaal van 10 en meer dan 94 procent van de huidige gebruikers zou ArrowSphere Assistant aan anderen aanbevelen.

Arrow heeft de eerste AI-bedrijfsassistent voor distributie geïntroduceerd om in eerste instantie de meest kritieke cloud-bedrijfsgebieden aan te pakken door robuuste gebruikssituaties te bieden voor channelpartners om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken, de efficiëntie met hun FinOps-activiteiten te verbeteren en hun inzicht in de beveiligingspostuur van hun klanten te versterken, en dit alles terwijl ze hun cloudactiviteiten via ArrowSphere Cloud beheren.

Feedback

Sinds de beperkte release in maart 2024 is ArrowSphere Assistant door een wereldwijd netwerk van Arrow channelpartners getest. “ArrowSphere Assistant is zeer nuttig bij het identificeren van upsell-activiteiten op add-ons en meer in het algemeen om onze klanten de Microsoft Catalogus-koopregels beter uit te leggen. We hebben gemakkelijk toegang tot belangrijke bedrijfsinformatie en kunnen snel doorklikken naar de details”, aldus Jordi Solé van SEMIC in Spanje. Florian Drouard van Koesio Corporate Technologies in Frankrijk zei: “Dankzij ArrowSphere Assistant kunnen onze teams binnen enkele minuten antwoorden krijgen op specifieke vragen, waarvoor voorheen tijdrovende analyses nodig waren. Het bespaart ons veel tijd in ons dagelijks werk.”

Met ArrowSphere Assistant kunnen channelpartners van Arrow de voordelen van GenAI in de bedrijven van hun klanten toepassen om cloudactiviteiten beter te begrijpen, problemen aan het licht te brengen, trends in hun volledige klantenbestand te visualiseren en datagestuurde aanbevelingen te ontvangen om hun klanten te helpen binnen enkele seconden cloud business excellence te bereiken.

Voor meer informatie over ArrowSphere Assistant klik hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!