Wouter Hoeffnagel - 28 september 2024

Kanari Group onderdeel van Conscia

Conscia lijft de Scandinavische Kanari Group in, een specialist in observability-oplossingen voor complexe IT-omgevingen. Met deze overname vergroot Conscia zijn expertise en versterkt het zijn dienstenaanbod op het gebied van cybersecurity.

Kanari Group onderdeel van Conscia image

Kanari biedt observability-oplossingen die verder gaan dan traditionele monitoring en levert real-time inzichten in digitale ecosystemen. Hierdoor kunnen bedrijven de prestaties van hun IT-systemen en applicaties van begin tot eind volgen en krijgen ze meer inzicht. Daarnaast helpt Kanari organisaties om problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen, voordat deze invloed hebben op gebruikers. De observability-diensten van Kanari verbeteren de operationele efficiëntie, helpen organisaties om aan compliance-eisen te voldoen en optimaliseren digitale ervaringen door data te koppelen aan bedrijfsdoelstellingen.

“Ik heet de klanten en medewerkers van Kanari van harte welkom bij Conscia. Vandaag voegen we een nieuw technologiedomein toe aan Conscia dat ons nog relevanter maakt voor onze klanten. We bieden niet alleen verbeterde data-inzichten vanuit observability, maar we kunnen nu ook onze cybersecurity-diensten breder ontwikkelen. Dit is een volgende stap in Conscia's strategie om de leidende cybersecurity en managed services partner in Europa te worden”, aldus Group CEO Erik Bertman, Conscia. Lees hier meer over de overname.

ALSO BW tm 16-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!