Witold Kepinski - 27 september 2024

Bizzdesign verwelkomt Jeroen van der Reijken als Chief Sales Officer

Bizzdesign, een speler in SaaS-software voor Enterprise Architecture, is verheugd om de benoeming van Jeroen van der Reijken (foto) als Chief Sales Officer aan te kondigen. Met een schat aan ervaring uit zijn vorige functies bij LeanIX en Hitachi Vantara, heeft Van der Reijken consequent zijn toewijding getoond om groei te stimuleren en innovatieve verkoopstrategieën te creëren.

Bizzdesign verwelkomt Jeroen van der Reijken als Chief Sales Officer image

Van der Reijken heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologie- en SaaS-sectoren, met een succesvol trackrecord in het bouwen van goed presterende teams in multinationale organisaties. Onlangs was Van der Reijken Senior Director voor Noord-Europa bij LeanIX, waar hij met succes de activiteiten in 11 landen leidde, waaronder de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de regio's Scandinavië.

Voordat hij bij LeanIX kwam, bekleedde Van der Reijken belangrijke leidinggevende posities bij Hitachi Vantara en Equinix, waar hij zich richtte op het transformeren van verkooporganisaties en het stimuleren van klantensucces op het gebied van XaaS-services, business intelligence en analyses.

In zijn nieuwe rol bij Bizzdesign zal Van der Reijken het internationale salesteam leiden in Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en de regio's Azië-Pacific, groei-initiatieven stimuleren en sterke relaties met klanten wereldwijd bevorderen. Hij is gepassioneerd over het benutten van technologie om organisatorische transformatie te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat klanten de waarde van hun enterprise architecture-investeringen maximaliseren.

Klantsucces

Bert van der Zwan, CEO bij Bizzdesign, concludeert: "We zijn verheugd om Jeroen te verwelkomen bij Bizzdesign. Zijn schat aan ervaring in het opschalen van operaties en zijn passie voor het stimuleren van klantsucces sluiten perfect aan bij onze missie om onze groei te versnellen en onze klanten te helpen hun transformatietrajecten effectief te doorlopen."

Bizzdesign, een speler op het gebied van SaaS-software voor Enterprise Architecture (EA), heeft onlangs een definitieve fusie aangekondigd met MEGA International en een andere vooraanstaande organisatie. Daarmee ontstaat een grootmacht op het gebied van bedrijfstransformatie met een verwachte omzet van 110 miljoen euro en meer dan 600 werknemers.

Onder de naam Bizzdesign is het verenigde bedrijf klaar om een ​​uitgebreid end-to-end bedrijfstransformatieplatform te leveren, waarmee bedrijven met wendbaarheid en veerkracht door veranderingen kunnen navigeren. Deze fusie verbetert het vermogen van Bizzdesign om uitzonderlijke waarde te bieden aan klanten en partners, en bevordert een cultuur van innovatie en klantgerichtheid.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!