Eveline Meijer - 30 september 2024

Cisco-specialist Springboard Network neemt system.de over

Springboard Network, een Europees netwerk van Cisco-specialisten, heeft aangekondigd het Duitse system.de over te nemen. System.de bestaat bijna dertig jaar en is expert op het gebied van Cisco-oplossingen. Springboard wil met de overname zijn kennis versterken en zijn pool van gecertificeerde engineers vergroten.

Cisco-specialist Springboard Network neemt system.de over image

Springboard breidt met de overname ook zijn aanwezigheid in Duitsland verder uit. “Dit is nog maar de eerste stap”, zegt Kåre Christensen, CEO van Springboard Network. “Wij beschouwen Duitsland als cruciaal voor onze langetermijnstrategie en kijken ernaar uit om de sterke traditie van system.de voort te zetten en tegelijkertijd ons bereik in het hele land uit te breiden."

Peter Schulte, CEO van system.de, zegt blij te zijn dat het bedrijf nauwer gaat samenwerken met Springboard. "Sinds de overname van het bedrijf in 2018 en de transformatie naar een Managed Service Provider voor kritische netwerkprojecten, is onderdeel worden van Springboard Network cruciaal voor onze groei. Het integreert ons met vertrouwde partners zoals Wingmen Solutions, Friday Networks en Avit, waardoor onze middelen en diensten in een evoluerend IT-landschap worden verbeterd."

System.de is het tweede bedrijf dat Springboard in september overnam. Eerder deze maand kondigde het bedrijf aan ook het Noorse Friday Networks te kopen, waarmee het zijn expansie in de Nordics verder voortzet. Met de beide overnames wil Springboard een toonaangevende speler in Europa worden. Ook wil het bedrijf de Cisco Gold Partner-certificeringen aantrekken, waar het naar eigen zeggen al dicht bij zit. 

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!