Witold Kepinski - 01 oktober 2024

Copaco Nederland verwelkomt Anne Nillesen als Sales Director

Copaco is verheugd aan te kondigen dat Anne Nillesen vanaf 1 oktober 2024 is gestart in de rol van Sales Director. In haar nieuwe functie is Anne verantwoordelijk voor het leiden van de salesteams, het ontwikkelen van strategische plannen en het stimuleren van de groei en het succes van Copaco.

Copaco Nederland verwelkomt Anne Nillesen als Sales Director image

De afgelopen jaren heeft Copaco een constante groei doorgemaakt. Met de toevoeging van Anne aan het managementteam kan de organisatie verder bouwen aan de ontwikkeling van de strategie en groei.

Iwan Kuijpers, CEO Copaco N.V.: "Met een indrukwekkende staat van dienst in (sales)management en maar liefst 17 jaar ervaring bij toonaangevende resellers zoals opvolgend Scholten Awater, Centralpoint en Dustin, weet Anne uit eigen ervaring wat onze partners, klanten en medewerkers nodig hebben om te groeien en succesvol te zijn. Haar uitgebreide kennis en bewezen trackrecord in het opbouwen van sterke klantrelaties maken haar de perfecte aanwinst voor ons bedrijf."

Met Anne aan boord kijkt Copaco vol vertrouwen naar de toekomst en de verdere realisatie van de strategische doelen en nieuwe successen.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!