Witold Kepinski - 02 oktober 2024

Ira Maartense start als Marketing manager bij Arrow ECS Nederland

Ira Maartense is bij Arrow ECS Nederland gestart als Marketing Manager. Ira heeft vele jaren ervaring als Marketeer in de IT sector en is daarom voor Arrow NL een welkome aanvulling bij Specialist Distributor Arrow ECS NL.

Ira Maartense start als Marketing manager bij Arrow ECS Nederland image

Peter Alkemade, country lead bij Arrow: "Wij zijn zeer blij met de komst van Ira. Na het vertrek van Marc Verhoeven moesten wij op zoek naar een waardige opvolger en die zoektocht hebben wij uitgebreid gedaan. Ira zal met ervaring vanaf de start een bijdrage gaan leveren aan waar Arrow, in Nederland, om bekend staat: Onderscheidende marketing gericht op kennis en het verbinden van het IT channel." 

Ira Maartense: "Toen de positie binnen Arrow beschikbaar kwam heb ik geen moment getwijfeld om een afspraak te maken. Met mijn ervaring die ik meest recentelijk heb mogen opdoen bij Westcon-Comstor ben ik ervan overtuigd om Arrow en haar vendoren verder op de kaart te zetten. Ik heb er zeer veel zin in!"

Arrow ECS Nederland is een gespecialiseerde distributeur op het gebied van CyberSecurity, Datacenter en Datamanagement en Cloud (via het cloudplatform Arrowsphere).

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!