Martijn Kregting - 04 oktober 2024

Copaco stelt OpenText-databeheertools beschikbaar in de Benelux

In september heeft IT-distributeur Copaco zijn portfolio uitgebreid met de innovatieve OpenText Suite, een toonaangevende set oplossingen voor Enterprise Information Management (EIM). Met deze suite van tools kunnen bedrijven hun informatie beter beheren, beveiligingsprocessen optimaliseren en hun digitale transformatie versnellen, aldus Copaco.

Copaco stelt OpenText-databeheertools beschikbaar in de Benelux image

Met de toevoeging van het OpenText-portfolio biedt Copaco zijn partners nu toegang tot oplossingen zoals Content Suite, Documentum en Extended ECM. Deze oplossingen omvatten uitgebreide mogelijkheden voor databeheer, AI en beveiliging. Hiermee moeten Copaco-partners meer waarde kunnen leveren aan hun klanten.

Vooruitgang in digitale innovatie

De uitbreiding van het portfolio volgt op de recente overname van MicroFocus door OpenText. Bart Keijzers, Manager Datamanagement & Security bij Copaco, onderstreept de voordelen van de toevoeging van OpenText aan het portfolio. “Onze partners kunnen hun klanten nu nog beter ondersteunen bij digitale transformatie met een breder scala aan krachtige oplossingen. We kijken uit naar verdere samenwerking met OpenText en naar het bieden van de tools die onze partners nodig hebben om succesvol te zijn in een snel veranderende digitale wereld.”

OpenText is wereldwijd actief op het gebied van Information Management software- en services. Het helpt organisaties complexe wereldwijde problemen op te lossen met een uitgebreide suite van Business Clouds, Business AI en Business Technology.

ALSO BW tm 16-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-1 | 30-09 tm 07-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!