Witold Kepinski - 04 oktober 2024

Insight behaalt AWS Premier Tier Services Partner status

Insight Enterprises, een IT-adviseur en Solutions Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, kondigt vandaag zijn nieuwe erkenning als Amazon Web Services (AWS) Premier Tier Services Partner aan. Binnen het AWS Partner Network zijn AWS Premier Tier Services Partners organisaties die zich onderscheiden door bewezen technische expertise en aantoonbare klantervaring.

Insight behaalt AWS Premier Tier Services Partner status image

Het behalen van de AWS Premier Tier Services Partner-status erkent Insight als AWS Partner die klanten ondersteunt bij het ontwerpen, bouwen, migreren en beheren van hun workloads op AWS. AWS Premier Tier Services Partners behoren tot de meest ervaren partners en worden beschouwd als leiders in hun regionale, verticale of horizontale markten. Ze beschikken over diepgaande technische expertise met meerdere partnerprogramma-validaties en aangetoond succes in het werken op schaal met een breed scala aan klanten.

Om de AWS Premier Tier Services status te bereiken, heeft Insight voldaan aan verschillende technische AWS-vereisten, waaronder AWS-certificeringen, -capaciteiten en -implementaties, evenals AWS-accreditaties voor technische en zakelijke professionele trainingen. De AWS Premier-status vereist ten minste drie oplossingscompetenties en Insight heeft er vier: AWS Security, AWS DevOps, AWS Microsoft Workloads en AWS Migration.

“We weten dat onze klanten op ons rekenen om de beste cloudstrategie en -technologie voor hun bedrijf te leveren,” zegt Joyce Mullen, President en CEO van Insight. “De AWS Premier Tier Services Partner-status versterkt ons vermogen om AWS bij ons wereldwijde klantennetwerk te introduceren en om samen met AWS groei te stimuleren.”

Expertise

AWS Premier Tier Services Partners moeten uitzonderlijke resultaten leveren aan klanten, die hun expertise in het leveren van echte, complexe cloudoplossingen onderschrijven. Een voorbeeld hiervan is Fourth Wall, een creatieve studio die technologiegestuurde klantoplossingen biedt en samenwerkte met Insight om zijn AWS-omgeving te transformeren. Dit project omvatte het stroomlijnen van de klantonboarding, het waarborgen van standaardisatie, het versterken van de beveiliging en het creëren van een platform dat de schaalbaarheid van het bedrijf verbeterde.

“Insight's diepgaande begrip van AWS-producten en hun vermogen om verbeteringen te leveren aan zowel ons ontwikkelingsteam als onze klanten, heeft ons bedrijf getransformeerd,” zegt Lee Evans, Chief Technology Officer van Fourth Wall. “De samenwerking met Insight heeft ons in staat gesteld om oplossingen sneller en gestandaardiseerd te leveren.”

Adrian Gregory, President van Insight EMEA: “Veel van de klantverhalen die deze erkenning ondersteunen, kwamen van onze Europese klanten. Dit benadrukt onze sterke positie in AWS binnen deze regio, naast Insight’s sterke aanwezigheid in Noord-Amerika en Azië-Pacific.”

Microsoft

De AWS Premier Tier Services Partner-status versterkt de groeiende multicloud-expertise van Insight. Naast AWS heeft Insight ook een top-tier partnerstatus als Microsoft Azure Expert Managed Services Provider, waarbij het de wereldwijde 2023 Microsoft Solutions Assessment Partner of the Year award won. Door de overname van SADA vorig jaar heeft Insight bovendien erkenning gekregen als zevenvoudig Google Cloud Global Sales Partner of the Year.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!