Witold Kepinski - 04 oktober 2024

Zscaler benoemt Hannah Wright tot Vice President EMEA Partners & Alliances

Zscaler, spelerin cloud security, benoemt Hannah Wright tot Vice President EMEA Partners & Alliances. Ze brengt een schat aan ervaring met zich mee in het schalen van partner-gedreven Go-to-Market (GTM)-activiteiten in de security-industrie. Bij Zscaler wordt ze verantwoordelijk voor de groei van de partnerbusiness, het bevorderen van de samenwerking tussen teams en het succesvol uitvoeren van de bedrijfsstrategie.

Zscaler benoemt Hannah Wright tot Vice President EMEA Partners & Alliances image

Zscaler maakt een aanhoudende omzetgroei door en werft wereldwijd continu nieuwe klanten. Het bedrijf rapporteerde - dankzij de aanhoudende interesse in het Zscaler Zero Trust Exchange cloud-beveiligingsplatform - onlangs een uitstekend FY24. Zscaler bevindt zich nu op een nieuw kritiek punt: het bedrijf heeft de ambitie om op te schalen naar een omzet van 5 miljard dollar. Samenwerking met distributeurs, serviceproviders, value-added resellers (VAR’s) en system integrators (SI’s) is daarbij een van de belangrijkste bouwstenen voor succes.

“Partners spelen een belangrijke rol als ‘force multiplier’. Ik ben verheugd dat Hannah ons met haar leiderschap zal begeleiden op deze reis in EMEA,” zegt Anthony Torsiello, SVP Global Partners & Alliances bij Zscaler. “Haar uitzonderlijke expertise en opmerkelijke staat van dienst in het leiden van partnerorganisaties maakt haar een ideale leider voor de versnelling van onze inspanningen in EMEA, terwijl we onze go-to-market-strategie afstemmen op de groei van onze business naar 5 miljard dollar.”

“Tijdens mijn drie decennia in de industrie ben ik getuige geweest van de ontwikkeling van hard- naar software, on-premises naar cloud en nu naar diensten. De stap naar Zscaler is een logisch, natuurlijk proces in die reis”, zegt Hannah Wright, EMEA VP Partners & Alliances bij Zscaler. “Ik kijk ernaar uit om sterke relaties op te bouwen met de partnergemeenschap in EMEA en klanten de keuze te geven in hoe ze geavanceerde security-oplossingen afnemen middels het aanbod van de verschillende partners.”

Cloud

“Het hebben van een leider zoals Hannah - één met een bewezen staat van dienst op het gebied van cloud-centric channel en allianties - voor het afstemmen en versnellen van groei is een belangrijk ingrediënt van de volgende fase van succes voor Zscaler”, aldus Brian Marvin, SVP, Zscaler EMEA. “Door technische expertise te combineren met een people-first-aanpak, bouwen we aan een cultuur waarin zowel partners als klanten floreren.”

Hannah heeft bijna 30 jaar ervaring in IT-networking en -distributie, beveiliging, cloud en datacenter, zowel in software als hardware. Ze heeft wereldwijd en in EMEA rollen vervuld bij Cisco, Palo Alto Networks en Netskope. Naast haar diepgaande kennis van het kanaal, de markt, hyperscalers, distributeurs en partners, is Hannah gespecialiseerd in de kracht van mensen en teams, als coach, mentor en wereldwijd leider.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-5 | 30-09 tm 07-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!