Witold Kepinski - 04 oktober 2024

Fenêtre Online Solutions lanceert eigen low-code platform

Fenêtre Online Solutions, een speler in de Nederlandse maatwerk software-industrie, kondigt met trots de lancering van hun eigen low-code platform aan: siliconlowcode.com Het Silicon Low Code platform biedt uitgebreide functionaliteiten en de lancering markeert een nieuwe mijlpaal na talrijke succesvolle implementaties voor diverse bedrijven in Nederland.

Fenêtre Online Solutions lanceert eigen low-code platform image

Fenêtre Online Solutions, een pionier in het leveren van low-code maatwerk softwareoplossingen, heeft vandaag officieel hun nieuwe productwebsite gelanceerd. De nieuwe site biedt diepgaande informatie over de vele voordelen en bewezen successen van hun zelf ontwikkelde Silicon Low Code platform, dat al bij verschillende bedrijven voor een aanzienlijke verbetering van hun bedrijfsprocessen heeft gezorgd.

"Deze productwebsite weerspiegelt onze toewijding aan het uitbreiden van ons Silicon Low Code platform als een toonaangevend product in Nederlandse de low-code markt” zegt Roger Hendriks, CTO van Fenêtre Online Solutions. "Met ons bewezen low-code platform helpen we al jaren bedrijven hun digitale transformatie te versnellen. We hebben de afgelopen jaren onze expertise ingezet om ons platform nu officieel op de kaart te zetten. De 3e generatie biedt alle functionaliteiten bekend van low-code platforms en meer, wat het uniek maakt op 

Fenêtre heeft reeds bij meerdere bedrijven honderden projecten succesvol uitgevoerd & geholpen om de unieke processen van deze bedrijven op een rendabele manier te optimaliseren met maatwerk low-code software. Deze implementaties hebben geleid tot significante resultaten, waaronder een vergelijkingscase waarbij een ontwikkelproces wat de concurrent 5 maanden kostte, met Silicon in 3 dagen is gerealiseerd. De website biedt inzicht in enkele van deze projecten, waardoor bezoekers een helder beeld krijgen van de potentie van low-code oplossingen en de use-cases waarin dit platform uitblinkt.

Gartner BW tm 02-11-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!