Martijn Kregting - 04 oktober 2024

Samenwerking Beeckestijn Business School en EarlyBridge

Beeckestijn Business School en EarlyBridge gaan samenwerken om teams en professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling. Beide organisaties hebben de ambitie om op termijn te fuseren. Daarmee moet een breed aanbod aan geïntegreerde programma’s ontstaat op het gebied van onder meer Customer Experience (CX), Digital, Data, Communicatie en Marketing.

Samenwerking Beeckestijn Business School en EarlyBridge image

Beeckestijn Business School is naar eigen zeggen al jaren actief op deze gebieden. EarlyBridge biedt leiderschaps- en veranderprogramma’s en heeft langdurige samenwerkingen met organisaties zoals KLM, KPN, ABN AMRO, Klaverblad en Enexis.

Reden strategische samenwerking

De twee organisaties kiezen voor een strategische samenwerking omdat de markt volgens hen in toenemende mate vraagt om kennisontwikkeling inzake AI, Digital, Customer Experience en Data. Tegelijkertijd zijn leiderschap, teamwork en communicatievaardigheden door digitalisering ingrijpend veranderd. Succesvolle verandering vereist tegenwoordig niet alleen vakinhoudelijke kennis, maar ook sterke leiderschaps- en changemanagementvaardigheden.

Door de krachten te bundelen, verwachten Beeckestijn en EarlyBridge dat zij bedrijven en professionals beter kunnen helpen bij hun transformatie naar meer digitaal, datagedreven en klantgerichte organisaties.

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-5 | 30-09 tm 07-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!