Witold Kepinski - 09 oktober 2024

Kyndryl lanceert services portfolio rondom Copilot voor Microsoft 365

Kyndryl, een IT-infrastructuur serviceprovider, lanceerde onlangs een uitgebreid services portfolio rondom Copilot voor Microsoft 365 om de implementatie van AI op de werkvloer te versnellen. Kyndryl biedt via Microsoft Gen AI services aan die bedrijven helpen het meeste uit Microsoft Copilot voor 365 te halen.

Kyndryl lanceert services portfolio rondom Copilot voor Microsoft 365 image

Met veel ervaring helpt Kyndryl bedrijven bij het ontwikkelen van nuttige toepassingen voor Microsoft Copilot in 365. De nieuwe services van Kyndryl combineren data services (inclusief mogelijkheden rondom Microsoft Purview), data-uitbreidbaarheid, gebruiksvriendelijke ontwerpen en verbeteringsrapporten om bedrijven te helpen betere beslissingen te nemen, efficiënter te werken en sneller te digitaliseren. Zo wordt de invoering van Copilot voor Microsoft 365 versneld.

"We hebben een veilige omgeving gecreëerd waarin klanten de voordelen van Copilot voor Microsoft 365 kunnen ontdekken, terwijl ze hun efficiëntie willen verbeteren en AI inzetten om te groeien en betere zakelijke resultaten te behalen," zei Ivan Dopplé, Global Practice Leader, Kyndryl Digital Workplace Services. "Met meer dan 30 jaar ervaring in dataservices, beveiliging en het beheren van complexe IT-omgevingen, zijn we klaar om samen met Microsoft organisaties te helpen Copilot voor Microsoft 365-services breed in te voeren en positieve resultaten te behalen."

Kyndryl’s Copilot voor Microsoft 365 services zijn klaar voor maatwerk om de AI-behoeften van elke klant te ondersteunen. Kyndryl Consult experts helpen met advies, implementatie en ondersteuning, van het samen ontwikkelen van oplossingen tot strategisch advies. Door nauw samen te werken met klanten, bekijken Kyndryl consultants de doelen en kansen van de klant om de beste toepassingen te vinden die passen bij hun zakelijke doelen.

Informatiebeheer

Deze aanpak bestaat uit een Copilot Value Discovery Workshop. Deze workshop helpt organisaties om het meeste uit de AI-mogelijkheden van Copilot voor Microsoft 365 te halen. Tijdens de workshop wordt bevestigd dat de benodigde technische vaardigheden aanwezig zijn, dat aan de voorwaarden voor Copilot is voldaan en dat hun vereisten met betrekking tot informatiebeheer worden aangepakt.
Kyndryl heeft deze nieuwe services ontwikkeld op basis van zijn ervaring met IT-transformatie en de implementatie van Copilot. Volgens een interne enquête rapporteerde 95% van de gebruikers een tijdsbesparing van minimaal 20 minuten (per dag) bij het zoeken naar informatie. Samen met extra mogelijkheden die zijn afgestemd op de bedrijfsomgeving van elke klant, verwacht Kyndryl dat de investering in Copilot voor Microsoft 365 een groot concurrentievoordeel zal opleveren.

Microsoft was de eerste wereldwijde strategische partner van Kyndryl nadat het een onafhankelijk beursgenoteerd bedrijf werd. De bedrijven werken nauw samen om nieuwe innovaties te ontwikkelen die betere resultaten voor klanten opleveren. Ze benutten ook extra omzetkansen ter waarde van miljarden dollars in snel groeiende gebieden zoals data modernisatie, governance en AI.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!