Witold Kepinski - 09 oktober 2024

HSO en Leapwork bundelen krachten in testautomatisering

Dankzij de nieuwe samenwerking tussen Leapwork en HSO kunnen Nederlandse bedrijven het volledige potentieel van door AI-ondersteunde testautomatisering benutten. Dit doen de partners door middel van D365-training, professionele diensten en hulp bij het implementeren van testen.

HSO en Leapwork bundelen krachten in testautomatisering image

De expertise van HSO op het gebied van digitale transformatie, gecombineerd met het testautomatisering platform van Leapwork, garandeert compatibiliteit, integratie, prestaties en betrouwbaarheid voor klanten. Het auto-update systeem One Version van Microsoft evolueert, hierdoor nemen de testvereisten voor QA-teams toe. Automatisering van testen wordt essentieel voor succesvolle D365-implementaties; het zorgt namelijk voor compatibiliteit, integratie, prestaties en betrouwbaarheid. Dit geldt zowel voor centrale applicaties zoals ERP-systemen als voor de volledige customer journeys en bedrijfsprocessen

De twee Microsoft-partners hebben inmiddels al samengewerkt om klanten, waaronder TMF Group, te ondersteunen bij complexe D365-implementaties en transformatieprojecten. Natalija Kuzovic, Group Finance Director bij TMF Group, zegt: “Door de ervaring en best practices van zowel Leapwork als HSO in te zetten, hebben we onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd zonder in te leveren op kwaliteit en efficiëntie.”

Voor HSO is dit een volgende stap richting het verbeteren van klantensucces door deskundige ondersteuning en begeleiding. Roger Berger, Portfolio Director Global Services bij HSO NL, benadrukt: “Wij begeleiden onze klanten van implementatie tot succes. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn, de servicekwaliteit te verbeteren en de time-to-market te versnellen. Deze samenwerking met Leapwork garandeert de betrouwbaarheid en kwaliteit die onze klanten van ons verwachten.”

Bundelen van krachten

Leapwork denkt dat de samenwerking klanten veel op gaat leveren. “We zijn erg verheugd om deze nieuwe samenwerking met HSO aan te kondigen. De bundeling van onze krachten stelt bedrijven in staat om gebruik te maken van Leapwork’s testautomatiseringsplatform, ondersteund door diepgaande training, professionele diensten en implementatieondersteuning van HSO,” zegt Luke von Schreiber, Vice President, Global Alliances & Channels bij Leapwork.

“We hebben Leapwork ontwikkeld om de manier waarop bedrijven software testen te revolutioneren. Het is een visueel en intuïtief platform dat AI gebruikt om de vaardigheden van uw team te versterken en hen in staat te stellen een nieuwe standaard van testen te bereiken. Door snellere en nauwkeurigere tests met een grotere dekking mogelijk te maken, testen onze klanten 10x sneller met een 3x snellere time-to-market.”

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!