Witold Kepinski - 09 oktober 2024

Pax8 benoemt Oguo Atuanya tot Corporate VP Vendor Experience

Pax8, een cloud commerce marktplaats, heeft de benoeming aangekondigd van Oguo Atuanya als Corporate Vice President of Vendor Experience. In deze rol zal Atuanya toezicht houden op alle leveranciersrelaties door leiderschap, richting en resource stewardship te bieden om wereldwijd het succes van leveranciers voor Pax8 en onze partnercommunity te stimuleren. Atuanya zal rapporteren aan Nick Heddy, President van Pax8.

Pax8 benoemt Oguo Atuanya tot Corporate VP Vendor Experience image

"We zijn verheugd dat Oguo, een ervaren veteraan in de branche, ons Vendor Experience-team bij Pax8 leidt", aldus Heddy. "Met honderden leveranciers en een groeiende Pax8 Marketplace zijn onze leverancierspartnerschappen zo belangrijk om de services en stacks te voeden die onze partners aan MKB's aanbieden. Oguo's uitgebreide ervaring met de verkoop van partneroplossingen over de hele wereld zal instrumenteel zijn in het verbeteren van onze leveranciersrelaties, het stimuleren van hogere inkomsten voor partners en het blijven maken van Pax8 de favoriete marktplaats voor kampioenen van kleine bedrijven."

Eerder actief bij Microsoft

Atuanya heeft als General Manager (GM) in verschillende functies bij Microsoft gewerkt, waaronder het leiden van Global Scale and Service Partners, en Intelligent Edge and Devices in EMEA. In zijn meest recente rol bij Microsoft was Atuanya de GM voor Americas Corporate and Partner Solution Sales, waar hij een nieuwe co-sell organisatie opbouwde en leidde om de groei van AI, data en beveiliging te stimuleren en marktaandeel te verwerven in de Small Medium Corporate-ruimte.

"Ik ben erg enthousiast om me aan te sluiten bij deze innovatieve en unieke organisatie die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd voor het transformeren van het kanaalecosysteem via de Pax8 Marketplace, services en support", aldus Atuanya. "Ik heb Pax8 in de loop der jaren kleine bedrijven zien steunen en partnergroei zien stimuleren, en ik wil graag bijdragen aan het voortdurende succes van de teams."

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!