Witold Kepinski - 10 oktober 2024

Microsoft en Computacenter delen visie op de toekomst van de werkplek

Microsoft en Computacenter hebben tijdens het Canalys Forum EMEA 2024 in Berlijn hun visie op de toekomst van de werkplek gedeeld, met een speciale focus op AI-geschikte pc's. Dit werd gedaan door Dimitra Darda, GM Device Partner Sales EMEA bij Microsoft en Paul Bray, UK CTO van Computacenter, gehost door Canalys VP Channels Alex Smith.

Microsoft en Computacenter delen visie op de toekomst van de werkplek image

De presentatie op het Canalys Forum EMEA 2024 benadrukt het belang van AI-pc's en de impact die deze technologie zal hebben op de manier waarop we werken. 

Bedrijven en IT-partners worden aangemoedigd om deze ontwikkelingen te omarmen en de kansen die ze bieden te benutten.

Belangrijkste punten en conclusies van het gesprek:

  • AI-pc's en Windows 11: De komst van nieuwe AI-pc's, samen met het einde van de ondersteuning voor Windows 10, biedt een unieke kans voor bedrijven om hun apparatuur te vernieuwen.
  • Samenwerking: Microsoft en Computacenter werken samen om deze transformatie te ondersteunen en bedrijven te helpen bij het benutten van de mogelijkheden van AI-technologie op de werkplek.
  • Kansen voor het kanaal: Deze ontwikkelingen bieden grote kansen voor partners in de IT-industrie, zoals Computacenter, om klanten te adviseren en te ondersteunen bij de overgang naar nieuwe technologieën.


Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-6 | 07-10 tm 14-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!