Wouter Hoeffnagel - 10 oktober 2024

Adobe Express vernieuwd

Adobe vernieuwt Adobe Express. De vernieuwingen helpen bedrijven sneller content te creëren en op te schalen. De functies zijn per 14 oktober beschikbaar.

Adobe Express vernieuwd image

De functies maken het voor marketeers en andere zakelijke gebruikers mogelijk om professionele content te maken, sneller campagnes te creëren en op de markt te brengen, en de merkconsistentie te bevorderen. Daarnaast zorgen de nieuwe integraties met Adobe InDesign en Adobe Lightroom ervoor dat Creative Cloud-gebruikers naadloos kunnen werken en schakelen tussen applicaties, teams en externe partners.

Sneller content creëren

Met de nieuwe functies in Adobe Express zoals ontwerpen animeren, teksten herstructureren, infographic- en presentatieondersteuning kunnen content creëren. Ook is ondersteuning voor presentaties beschikbaar op iPad en andere mobiele apparaten.

De nieuwe AI-mogelijkheden in Adobe Express stellen gebruikers in staat om teksten te herschrijven en te vertalen in meer dan 45 talen. Daarnaast kan content worden aangepast voor diverse sociale kanalen.

Integratie van Firefly Custom Model

Met de integratie van Firefly Custom Model, getraind op merkassets, kunnen teams creatieve campagnes ontwikkelen die aansluiten bij een specifieke merkidentiteit. Afbeeldingen kunnen worden aangepast naar de merkattributen. Ook kunnen InDesign-bestanden nu direct in Adobe Express worden geïmporteerd en omgezet. Een integratie met Adobe Lightroom geeft gebruikers direct toegang tot hun afbeeldingen en filters vanuit Adobe Express.

Adobe Express biedt daarnaast gecontroleerde sjablonen inclusief verplichte vergrendelingen en merkcontroles, wat teams meer mogelijkheden geeft om de merkintegriteit en -consistentie te waarborgen. Daarnaast kunnen gebruikers met gedeelde kalenders social media posts beoordelen en bewerken voordat ze worden gepubliceerd.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!