Wouter Hoeffnagel - 11 oktober 2024

Cybersec Netherlands bundelt krachten met Security Delta

De vakbeurs Cybersec Netherlands, georganiseerd door Koninklijke Jaarbeurs, gaat een samenwerking aan met Security Delta (HSD), het Nederlandse cluster dat zich richt op de veiligheid in een steeds digitaler wordende wereld. Deze samenwerking heeft als doel bedrijven beter voor te bereiden op de uitdagingen van cybercriminaliteit. Door de samenwerking met HSD krijgt Cybersec Netherlands een kwaliteitsimpuls, gezien de autoriteit van HSD binnen de cybergemeenschap. De beurs vindt plaats op 6 en 7 november 2024 in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Cybersec Netherlands bundelt krachten met Security Delta image

Mick den Dijker, beursmanager van Cybersec Netherlands van Koninklijke Jaarbeurs, ziet de samenwerking als een belangrijke stap vooruit: "Het is enorm waardevol om zo'n vooraanstaande autoriteit als de HSD aan vakbeurs Cybersec Netherlands te verbinden. Deze samenwerking onderstreept de kwaliteit van het evenement en biedt een meerwaarde voor onze bezoekers en deelnemers. We kijken uit naar een succesvolle editie waarin we samen bijdragen aan een digitaal veiliger Nederland."

'Expertise delen'

Joris den Bruinen, algemeen directeur van HSD en lid van de advisory board van Cybersec Netherlands, voegt hieraan toe: "Wij zijn verheugd om onze expertise en die van onze HSD partners te delen tijdens Cybersec Netherlands. Samen met Jaarbeurs en andere betrokkenen kunnen we organisaties nog beter voorbereiden op de uitdagingen van onze steeds verder digitaliserende samenleving. Dit evenement speelt een belangrijke rol in het vergroten van de bewustwording en het versterken van de cyberweerbaarheid van Nederland."

Cybersec Netherlands vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en biedt een internationaal programma van hoge kwaliteit, waarin experts en leiders uit de industrie samenkomen om kennis uit te wisselen en strategieën te ontwikkelen. Het doel van de beurs is om organisaties in Nederland en daarbuiten te helpen weerbaarder te worden tegen de toenemende digitale dreigingen.

Gartner BW tm 02-11-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!