Witold Kepinski - 14 oktober 2024

YER kiest EightFence als Microsoft Managed Security Service Provider

YER heeft gekozen voor EightFence als hun Microsoft Managed Security Service Provider, waarbij ze gebruik zullen maken van 24x7 Security Operation Center (SoC)-diensten op basis van Microsoft Cybersecurity technologie. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voor YER in het versterken van haar Cybersecurity en het waarborgen van de veiligheid van hun gegevens en systemen om ambities van haar klanten en consultants veilig in beweging te brengen.

YER kiest EightFence als Microsoft Managed Security Service Provider image

EightFence zal YER voorzien van geavanceerde beveiligingsoplossingen en haar in Rotterdam gevestigde 24x7 Security Operations Center die zijn ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse cyberdreigingen en compliance standaarden zoals NIS2. Door de combinatie van EightFence haar Security Operations Center in met Microsoft Cybersecurity als technologie zal EightFence YER helpen om proactief bedreigingen te detecteren, te onderzoeken en te reageren op incidenten.

Deze samenwerking benadrukt de toewijding van YER aan het handhaven van de hoogste normen van gegevensbescherming en het naleven van de industrie- en regelgevende vereisten. Met de ondersteuning van EightFence kan YER zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun cybersecurity in deskundige handen is.

Cybersecurity

YER Global IT-Directeur, Maurice Bahnen: “We zijn erg blij met EightFence en haar 24x7 Managed Cybersecurity-dienst. EightFence is een no-nonsense Cybersecuritybedrijf met de juiste kennis. Geen urenfabriek, maar zo veel mogelijk geautomatiseerd, effectief en efficiënt Microsoft Cybersecurity 24x7”.

EightFence Directeur, Tim de Vries: "YER is een sterspeler als het gaat om fungeren als businesspartner met specialistische kennis voor haar klanten. Dit zijn wij ook voor onze klanten als het gaat om specialistische 24x7 Cybersecurity monitoring en response kennis. EightFence heeft als aanpak Grow Together omdat Cybersecurity nooit af is. Een kernwaarde die aansluit bij de waarden van YER, het laten groeien van haar consultants en clienten in hun ambities."

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Axians 09/10/2024 - 22/10/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!