Witold Kepinski - 11 oktober 2024

Duurzaamheidsexperts delen inzichten op Canalys Forum 2024 in Berlijn

Tijdens het Canalys Forum 2024 deelden duurzaamheidsexperts Elsa Jasmine Nightingale en Ben Caddy waardevolle inzichten over duurzaamheid, netto nul uitstoot en ESG.

Duurzaamheidsexperts delen inzichten op Canalys Forum 2024 in Berlijn image

Volgens Nightingale hebben grote technologiebedrijven hun kortetermijndoelen voor duurzaamheid teruggeschroefd vanwege veranderende regelgeving en uitdagingen bij het bereiken van netto nul uitstoor. Zij benadrukte echter dat er mogelijkheden zijn om deze doelen om te zetten in realistische, haalbare doelen op korte termijn.

Caddy wees erop dat leveranciers vertrouwen kunnen herwinnen door transparant te zijn over de gegevens die ze gebruiken in hun rapporten en hoe gedetailleerd deze zijn. Hij benadrukte het belang van openheid en duidelijkheid in dit opzicht.

Circulariteit

Nightingale voegde eraan toe dat het gebruik van producten een aanzienlijk deel van de uitstoot uitmaakt en dat partners een cruciale rol spelen bij het helpen van leveranciers om samen te werken aan duurzaamheid.

Ondanks een uitdagend jaar voor ESG, toonde Caddy zich optimistisch door te benadrukken dat belangrijke partners zich committeren aan circulariteit. Dit biedt volgens hem een reden voor hoop en positieve ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid.

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!