Witold Kepinski - 14 oktober 2024

HPE combineert Channel Teams voor verbeterde partner ervaring

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt aan dat het de HPE Channel en Partner Ecosystem-organisatie en de HPE Aruba Networking Channel-organisatie zal integreren tot één enkele, gecombineerde channelorganisatie binnen HPE Global Sales, met ingang van 1 november.

HPE combineert Channel Teams voor verbeterde partner ervaring image

HPE meldt in een blog: 'Deze integratie zal onze partnerstrategie unificeren en versterken, ons helpen om beter samen te werken met collega's en partners, en ons in staat stellen om echt als één team te opereren, waarbij we expertise benutten over ons volledige innovatieportfolio en uiteindelijk verbeterde ervaringen en resultaten voor iedereen mogelijk maken.

Deze integratie maakt deel uit van HPE's bredere go-to-marketstrategie die zowel gespecialiseerde verkopers als multi-BU-oplossingsgerichte gesprekken met partners en klanten omvat. We hebben zowel specialisatie als oplossingsverkoopvaardigheden nodig om in de markt te winnen.

Luisteren naar onze partners

Sinds de overname van Aruba Networks in 2015 hebben we ons channelbedrijf via alle routes naar de markt blijven uitbreiden. De grotere betrokkenheid van het channel heeft bijgedragen aan meer succes in ons netwerkbedrijf, dat jaarlijks sterke resultaten blijft leveren. Tegelijkertijd hebben partners om een vereenvoudigd betrokkenheidsproces gevraagd om efficiënter samen te kunnen werken met klanten aan hun infrastructuurbehoeften. Het is het juiste moment om onze collectieve synergieën te benutten om ervoor te zorgen dat klanten over de hele wereld weten dat hun technologiepartners de beste edge-to-cloud-oplossingen leveren.

Bouwen voort op ons succesvolle, geünificeerde partnerprogramma

Vandaag kunnen onze partners hun zakelijke resultaten van edge tot cloud versnellen met het HPE Partner Ready Vantage-programma. Het programma, dat volledig werd gelanceerd in november 2023, biedt tracks voor HPE en HPE Aruba Networking, gebaseerd op een gemeenschappelijk blauwdruk dat is ontworpen om een consistente partnerervaring te bieden met de flexibiliteit om verschillen tussen ons portfolio aan te pakken. Meer dan 2.000 partners zijn ingeschreven in HPE Partner Ready Vantage en profiteren van de verbeterde mogelijkheden om hun gespecialiseerde vaardigheden te erkennen en te marketen naarmate de klantvraag groeit.

Net als bij dit geünificeerde programma zullen we ook na de gecombineerde interface het klantgerichte, partnercentrische bedrijf blijven dat best-in-class edge-to-cloud-oplossingen levert om partners te helpen blijven groeien wanneer ze met ons samenwerken.

De toekomst is nu

Bij HPE leveren we de mogelijkheid voor u om de netwerken van uw klanten te moderniseren door onze toewijding aan productontwikkeling, uitbreiding en groei. De toekomst van netwerken vereist het soort geoptimaliseerde prestaties dat mogelijk wordt gemaakt door een reeks netwerk- en netwerkbeheeroplossingen die security-first en AI-gestuurd zijn. We verdubbelen onze inzet voor netwerken door onze voortdurende investeringen in dit gebied en onze geplande overname van Juniper Networks. Uiteindelijk zullen we beter gepositioneerd zijn om nieuwe toonaangevende oplossingen te leveren, te winnen van concurrenten en nieuwe vlaggenschipklanten aan te trekken – wat grotere kansen zal creëren voor al onze stakeholders.

Verandering is een constante in de wereld van vandaag. We zijn verheugd om deze volgende stap te zetten in het leveren van ons brede en innovatieve portfolio van producten en oplossingen aan HPE en HPE Aruba Networking-partners via een enkele interface en een vereenvoudigd betrokkenheidsmodel.'

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!