Wouter Hoeffnagel - 14 oktober 2024

Gamma Communications maakt FUSION IoT beschikbaar

Gamma Communications breidt haar portfolio uit met FUSION IoT, het IoT-platform van haar zusterbedrijf. Het platform is beschikbaar voor alle partners van Gamma Communications in Nederland.

Gamma Communications maakt FUSION IoT beschikbaar image

FUSION IoT is een platform waarmee je IoT-apparaten kunt beheren en monitoren via een eenvoudig te gebruiken interface. Dit biedt partners de mogelijkheid om snel en efficiënt slimme IoT-oplossingen aan te bieden aan klanten, zonder complexe technische integraties.

Wat biedt FUSION IoT?

  • Eenvoudige connectiviteit: Maak gebruik van het platform voor het verbinden en beheren van apparaten.
  • Schaalbaarheid: FUSION IoT groeit mee met de klantbehoeften, ongeacht of het gaat om een paar apparaten of een grootschalig netwerk.
  • Flexibele integraties: Integreer met bestaande systemen en bied nieuwe diensten aan.
  • Betrouwbaarheid en controle: Volg real-time gegevens en zorg voor optimale prestaties van IoT-apparaten.

Partners kunnen met FUSION IoT nieuwe zakelijke kansen benutten, klanten ondersteunen in hun digitale transformatie en hen helpen om efficiënter en veiliger te werken. Dit platform maakt het mogelijk om toekomstbestendige diensten te bieden in een markt die snel groeit.

Gamma Communications deelt meer informatie voor partners die aan de slag willen met FUSION IoT tijdens een webinar op 22 oktober 2024 van 10.00 to 11.00. Aanmelden kan hier.

ALSO BW tm 16-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-2 | 07-10 tm 14-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!