Witold Kepinski - 11 oktober 2024

In Memoriam: Padma Vibhushan Ratan N Tata

Met diep verdriet rouwt Tata Consultancy Services (TCS) om het overlijden van de voormalige topmanager Ratan Naval Tata, een buitengewoon persoon wiens leven en nalatenschap altijd een leidraad zullen zijn voor Tata Consultancy Services. 'Zijn wijsheid, medeleven en toewijding om de levens van miljoenen te verbeteren, maakten hem wereldwijd vereerd' zo meldt TCS op zijn website.

In Memoriam: Padma Vibhushan Ratan N Tata image

TCS meldt op zijn website namens K Krithivasan, MD & CEO van TCS: 'Zijn opmerkelijke leiderschap, gekenmerkt door een unieke mix van nederigheid en zelfvertrouwen, leidde TCS door transformatieve wereldwijde expansies, met een diep gevoel van dienstbaarheid aan de gemeenschappen waarin we actief zijn en de waarden die we koesteren. 

Hij had een zeldzaam talent om de mensen om hem heen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd en gehoord werden, wat hem de bewondering en het respect opleverde van iedereen die het voorrecht had hem te kennen. Zijn benadering van leiderschap, gepaard met zijn oprechte zorg voor mensen, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op ieder van ons.

Al mijn collega's bij TCS en ik zullen altijd door hem geïnspireerd blijven, terwijl we zijn visie verder uitdragen.'


Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!