Witold Kepinski - 14 oktober 2024

Nuvias UC sluit strategisch partnerschap met CallCabinet

Nuvias UC, een distributeur van Unified Communications (UC)-oplossingen, kondigt een strategisch partnerschap aan met CallCabinet, pionier op het gebied van cloudgebaseerde gespreksopname en AI-gedreven analyse. Dit partnerschap versterkt Nuvias UC’s uitgebreide portfolio met geavanceerde compliance- en beveiligingsoplossingen en biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van technologie voor het opnemen van gesprekken.

Nuvias UC sluit strategisch partnerschap met CallCabinet image

Het platform van CallCabinet biedt veilige, conforme gespreksopname en AI-gedreven voice analytics. Door deze samenwerking kan Nuvias UC klanten in uiteenlopende sectoren, zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg en juridische diensten, toegang geven tot toonaangevende compliance-oplossingen. Hiermee voldoen bedrijven aan regelgeving zoals GDPR, MiFID II, PCI-DSS en meer.

Dankzij dit partnerschap kunnen de resellers en partners van Nuvias UC profiteren van:

  • Volledige naleving van veranderende regelgeving dankzij de conforme gespreksopname en AI-gedreven analyse van CallCabinet.
  • Flexibele, cloudgebaseerde oplossingen die naadloos integreren met toonaangevende UCaaS-platformen zoals Zoom en Microsoft Teams.
  • Verbeterde beveiliging door middel van versleutelde gespreksopnames en geavanceerde toegangscontrole op meerdere niveaus.
  • Waardevolle inzichten uit AI-gedreven analyse, waarmee klantinteracties kunnen worden geoptimaliseerd en de operationele efficiëntie kan worden verbeterd.

Joel Chimoindes, CEO van Nuvias UC, licht het partnerschap toe: “We zijn verheugd om samen te werken met CallCabinet en onze partners en hun klanten een complete oplossing voor conforme gespreksopname en analytics te kunnen aanbieden. In een tijd waarin bedrijven steeds vaker op afstand of hybride werken, is veilige en conforme gespreksopname essentieel. Dit partnerschap stelt ons in staat die behoefte in te vullen en ons UC-portfolio verder te versterken.”

Simon Peters, Managing Director EMEA bij CallCabinet, voegt toe: “Dit nieuwe partnerschap met Nuvias UC is een belangrijke stap voor beide bedrijven. Samen bieden we hun partners en klanten een AI-gedreven, conforme gespreksopname- en analyse oplossing, die tot nu toe niet beschikbaar was. Het is een echte gamechanger.”

Het partnerschap geldt voor het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, DACH-regio en Frankrijk. Hiermee kunnen de partners van Nuvias UC binnen deze regio’s de oplossingen van CallCabinet aanbieden aan bedrijven van alle groottes, zodat zij met vertrouwen kunnen navigeren door het steeds complexere compliance-landschap.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Axians 09/10/2024 - 22/10/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!