Witold Kepinski - 14 oktober 2024

Dell Technologies verkoopt meer indirect via Partner of Record strategie

Dell ziet enorme groei in AI en zet in op Partner of Record, waarbij meer wordt verkocht via channel partners. Niet alleen data storage, maar ook PC devices. Dit zei Denise Millard (foto), Chief Partner Officer bij Dell Technologies, tijdens het Canalys Forums 2024 EMEA in Berlijn.

Dell Technologies verkoopt meer indirect via Partner of Record strategie image

Voortbouwend op eerdere succesvolle initiatieven, kondigde Dell eerder dit jaar op Dell Technologies World 2024 in Las Vegas aan dat het zijn Partner of Record-programma, dat al een belangrijke rol speelt in de server- en data storage divisies, zoals 'Partner First for Storage', nu ook uitrolt voor zijn PC devices aanbod. Deze nieuwste ontwikkeling onderstreept Dell’s toewijding om partners te voorzien van de tools en middelen die zij nodig hebben om te groeien zo meldt Millard

Door de uitbreiding van het Partner of Record-programma naar pc's, stelt Dell zowel partners als klanten in staat om nog meer waarde te halen uit hun samenwerking. Deze strategische zet, die in lijn is met de grotere visie van Dell om partners te empoweren, zorgt voor een nog sterkere positie in de markt aldus Millard.

Tijdens het Canalys Forum 2024 heeft Dell Technologies verder de enorme groeimogelijkheden voor partners in het kader van de AI-boom benadrukt. Denise Millard, Chief Partner Officer bij Dell, wees erop dat AI een groei van 80% in compute en networking aan het drijven is. "We zitten op het grootste tech-vernieuwingsslag sinds Covid," aldus Millard. “En dat biedt kansen voor partners.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-6 | 07-10 tm 14-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!