Witold Kepinski - 14 oktober 2024

Pax8 organiseert eerste Beyond EMEA evenement in Berlijn

Pax8, een cloud marketplace speler, organiseert zijn eerste Beyond EMEA-evenement in Berlijn dat werd geopend door Harald Nuij (foto), CEO van Pax8 EMEA. Dit evenement brengt meer dan 500 partners uit 40 verschillende landen samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de IT-industrie te bespreken, samen met vele technologie leveranciers zoals Microsoft. De redactie van Dutch IT Channel is samen met tientallen Nederlandse MSP's ook aanwezig en doet verslag.

Pax8 organiseert eerste Beyond EMEA evenement in Berlijn image

Het Pax8 Beyond EMEA-evenement belicht de belangrijkste trends in de IT-industrie, met een focus op de impact van AI en de groeiende rol van managed services en security. 

Een belangrijk thema tijdens het evenement is de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op de channelmarkt. Alastair Edwards van Canalys voorspelde een duidelijke scheiding tussen partners die de mogelijkheden van AI omarmen en diegenen die dat niet doen. Partners die AI effectief inzetten zullen een concurrentievoordeel hebben.

Managed Services

Verder werd er tijdens het evenement gesproken over de sterke groei van de markt voor managed services en security. Volgens Canalys zullen deze markten de komende jaren aanzienlijk blijven groeien. 

Pax8 benadrukte het belang van het channel in deze groei en kondigde aan dat het op 4 november zijn eigen partnerprogramma, Voyager Alliance, zal lanceren.

Bekijk de sfeerfoto's van de opening van het Pax8 Beyond EMEA event in Berlijn op de Dutch IT Channel LinkedIn pagina.


Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!