Wouter Hoeffnagel - 15 oktober 2024

Cognizant en Palo Alto Networks leveren AI-gedreven cybersecuritydiensten

Cognizant en Palo Alto Networks werken samen om AI-gedreven cybersecurityoplossingen te leveren aan bedrijven in verschillende sectoren. Deze samenwerking combineert de jarenlange expertise van Cognizant op het gebied van cybersecurity met de geavanceerde AI-technologie van Palo Alto Networks. Het doel is om de beveiligingsresultaten voor klanten aanzienlijk te verbeteren.

Cognizant en Palo Alto Networks leveren AI-gedreven cybersecuritydiensten image

Door deze samenwerking breidt Cognizant zijn diensten uit met de platforms van Palo Alto Networks, zoals het Precision AI Network Security Platform, het Code-to-Cloud Platform en het Security Operations Platform. Met deze gebundelde platforms willen beide bedrijven de complexiteit van cybersecurity verminderen en het algehele beveiligingsniveau verhogen. "AI biedt in bedrijfsbeveiliging de kans om menselijke inspanningen te versterken en bedrijven voorop te laten blijven in de strijd tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen," zegt Ravi Kumar S, CEO van Cognizant.

Cognizant lanceert vier nieuwe platformdiensten om cybersecurityrisico’s te verkleinen en bedrijven weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen. Deze diensten richten zich op netwerkbeveiliging, cloudbescherming, beveiliging van de digitale werkplek en realtime bescherming tegen cyberdreigingen. Deze samenwerking maakt deel uit van Cognizant's bredere strategie om via partners klanten te ondersteunen met geavanceerde cyberoplossingen.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-7 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!