Witold Kepinski - 15 oktober 2024

Randal Peelen start als directeur bij Freedom Internet

Freedom Internet heeft een nieuwe directeur. Randal Peelen vervangt per direct Anco Scholte ter Horst.

Randal Peelen start als directeur bij Freedom Internet image

Voor Freedom is Randal geen onbekende. Hij was als commercieel directeur van Tweak betrokken bij de eerste gesprekken bij de oprichting van Freedom. Door gebruik te maken van het KPN-contract van Tweak kon Freedom destijds een vangnet bieden aan alle XS4ALL klanten om naar Freedom over te stappen.

Verder zou je Randal kunnen kennen door zijn verleden bij Tweakers, Cambrium/Tweak en de podcastreeks “Met Nerds om Tafel”. “Het is een hele eer om een bijdrage te mogen leveren aan de beste provider van Nederland en ik ben trots op deel uit te maken van een team dat in vijf jaar tijd een mooi bedrijf met een pracht van een missie heeft neergezet. Het Nederlandse internet-landschap is flink in verandering. Terwijl de grote providers druk bezig zijn de laatste stukjes onverglaasd Nederland uit te rollen blijven we als Freedom een baken voor de Nederlandse internetmark als het gaat om security, privacy en maatschappelijke betrokkenheid. De ingezette koers moeten we zeker, met frisse wind blijven varen” aldus Randal.

Is Anco weg?

Nee, Anco is zeker niet weg. Om persoonlijke redenen is Anco op dit moment thuis. Na een periode van rust kijken wij uit naar zijn terugkeer op het warme Freedom nest. 

Freedom Internet

Freedom Internet is een provider die is opgericht nadat KPN een aantal jaren geleden besloot de stekker uit XS4ALL te trekken. Sindsdien is Freedom niet meer weg te denken uit het rijtje Nederlandse providers. Naast dat Freedom in haar korte bestaan al 7x is uitgeroepen tot ‘beste alles in 1 provider’ door de consumentenbond duikt de naam van deze voorvechter voor een veilig en vrij internet ook steeds vaker op in de media. Zo is Freedom een coalitie gestart die een rechtszaak is begonnen tegen de Raad van de EU in verband met de blokkade van een aantal websites. Ook strijdt Freedom mee voor een veilig digitaal onderwijs en eerlijke concurrentie op de glasvezelmarkt. Door Randals ervaring, kennis van de markt en het allerbelangrijkste zijn hart voor Freedom, is er veel vertrouwen in hem en zijn nieuwe uitdaging bij Freedom Internet.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!