Witold Kepinski - 16 oktober 2024

Happybase lanceert performance management feature

Happybase, een Nederlands platform voor medewerkersontwikkeling, heeft zijn nieuwste innovatie aangekondigd: een performance management feature. Deze nieuwe feature helpt medewerkers en managers de juiste gesprekken te voeren over persoonlijke groei op de werkplek. Met deze krachtige nieuwe component slaat Happybase een brug tussen persoonlijke ontwikkeling en organisatiedoelen.

Happybase lanceert performance management feature image

“Veel organisaties worstelen met het creëren van een cultuur waarin niet alleen prestaties maar ook persoonlijke groei centraal staan,” zegt Eva Meijer, CEO van Happybase. Met onze nieuwe performance management feature brengen we deze twee werelden samen. Medewerkers en managers kunnen nu op een gestructureerde manier praten over zowel doelen als groei, waardoor er een gezamenlijke verantwoordelijkheid ontstaat voor succes.”

Eva Meijer vervolgt: “Wij geloven namelijk dat wanneer werknemers begrijpen wat er van hen wordt verwacht én de ruimte krijgen om hun ambities te realiseren, dit resulteert in hogere betrokkenheid en betere prestaties.” Volgens recente onderzoeken* stijgt de betrokkenheid van medewerkers met gemiddeld 21% wanneer ze duidelijke doelen en ontwikkelingspaden hebben, en neemt de productiviteit met 17% toe als werknemers weten wat er van hen wordt verwacht.

Managers

Het platform van Happybase gaat verder dan het faciliteren van traditionele functioneringsgesprekken. Het geeft medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling door ze in staat te stellen heldere, op maat gemaakte ontwikkelplannen in kaart te brengen, gebaseerd op hun kwaliteiten, drijfveren en ambities. Tegelijkertijd biedt het managers een gestructureerde manier om gesprekken te voeren over ontwikkeling, wat leidt tot meer transparantie en wederzijds begrip. Met hun platform speelt Happybase in op de groeiende behoefte aan een meer holistische benadering van talentontwikkeling.

"Veel platforms focussen uitsluitend op prestaties of persoonlijke groei, maar zelden op beide tegelijkertijd, terwijl beide essentieel zijn voor de ontwikkeling van een medewerker", legt Meijer uit.

Tijdens de Web Summit in Lissabon, 11 tot 14 november, zal Happybase zijn nieuwe performance management feature voor het eerst tonen aan een groot publiek. Als onderdeel van de Nederlandse start-up missie krijgt Happybase de kans om zijn innovatieve aanpak voor talentontwikkeling te presenteren aan internationale bedrijven, investeerders en tech-enthousiastelingen.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!