Witold Kepinski - 16 oktober 2024

KnowBe4 eert winnaars van EMEA Partner Programme Award 2024

KnowBe4, de aanbieder van 's werelds grootste platform voor trainingen op het gebied van beveiligingsbewustzijn en gesimuleerde phishing, heeft tijdens het KB4-CON EMEA-evenement de winnaars van de Partner Programme Awards 2024 uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika bekendgemaakt.

KnowBe4 eert winnaars van EMEA Partner Programme Award 2024 image

Dit jaarlijkse awardprogramma erkent KnowBe4 Partners die uitmuntende verkoop, marketinginnovatie, thought leadership en topprestaties op belangrijke groeigebieden hebben laten zien. De awardceremonie werd voor het eerst persoonlijk gehouden en sloot de cybersecurityconferentie af, waar deelnemers zich verdiepten in de convergentie van AI en de menselijke laag. De missie van KnowBe4, samen met haar partnercommunity, is om de cybersecurity van klanten te versterken door middel van kennis, bewustzijn, coaching en menselijke risicobeperking.

"Onze winnaars van de EMEA Partner Programme Award 2024 vertegenwoordigen enkele van onze sterkste partnerschappen in de regio", aldus Tony Jennings, EVP International & Global Channel Sales en 2024 CRN Channel Chief. "Door deze uitmuntendheid voor het eerst persoonlijk te vieren, tonen we nogmaals de aanzienlijke investeringen die we hebben gedaan om partnergeleide groei te versnellen. We danken deze partners voor hun toewijding en kijken uit naar aanhoudend succes."

"Wij geloven in de kracht van data om succes te stimuleren, en ons partner awards-programma is gebaseerd op deze kernwaarde", aldus Kirsten Esposito, VP, global channel sales:: "Deze partners hebben niet alleen kwantitatieve benchmarks overtroffen, maar hebben ook een klantgerichte benadering van menselijk risicomanagement bepleit. We zijn er trots op hen te mogen verwelkomen in onze 2024 global awards-klasse."

De winnaars van de KnowBe4 2024 Partner Programme Awards uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn:

EMEA-partner van het jaar

United Security Priovders AG

Prijs voor de partner die op algemeen niveau uitblinkt in het pleiten voor een sterke beveiligingscultuur, een gezamenlijke marktstrategie, omzetgroei en marketinginnovatie.

Partners om in de gaten te houden

Beloont partners op regionaal niveau die een enorme groei en potentieel voor toekomstige vooruitgang in onze partnerprogramma's hebben laten zien.

EMEA Marketing Innovator van het Jaar

InfoGuard AG

Beloont de partner die creatieve en succesvolle marketingcampagnes heeft uitgevoerd en zich extra heeft ingespannen om onze gezamenlijke waarde te promoten.

EMEA Productkampioen van het Jaar

Integrity360

Beloont de partner die zich inzet voor de verkoop van het volledige productassortiment om zijn klanten te helpen een menselijke verdedigingslaag op te bouwen.

Ga voor meer informatie over de partnerprogramma's van KnowBe4 naar https://www.knowbe4.com/partners/partner-programs .

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-3 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!