Wouter Hoeffnagel - 17 oktober 2024

Lenovo ThinkSmart Core Gen 2 ondersteunt vergaderingen met AI

Lenovo Group introduceert de Lenovo ThinkSmart Core Gen 2, een compute-apparaat dat geoptimaliseerd is voor AI-gebruik in vergaderruimten. Dit product richt zich op het verwerken van AI-intensieve workloads en is ontworpen om samenwerking en productiviteit in deze omgevingen te bevorderen.

Lenovo ThinkSmart Core Gen 2 ondersteunt vergaderingen met AI image

De ThinkSmart Core Gen 2 is uitgerust met de Intel Core Ultra processor op het Intel vPro-platform en is ontworpen om zware AI-workloads efficiënt te beheren. Dit apparaat verbruikt tot 40% minder energie dan zijn voorganger en biedt ondersteuning voor Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms op Windows. Het beschikt over verschillende AI-functionaliteiten, waaronder automatische stemherkenning, slimme naamlabels, samenvattingen en realtime assistentie, wat het ideaal maakt voor gebruik in vergaderruimten.

Daarnaast is de ThinkSmart Core Gen 2 ook beschikbaar als Full Room Kit, die de intelligente ThinkSmart Bar 180 toevoegt en daarmee luidsprekerfunctionaliteit biedt. De combinatie van de ThinkSmart Core Gen 2 met de controller is eind 2024 verkrijgbaar vanaf € 2799.

Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!