Wouter Hoeffnagel - 16 oktober 2024

Commvault beschikbaar in Pax8 Marketplace

Commvault, leverancier van databeschermings- en cyberweerbaarheidsoplossingen voor hybride cloudomgevingen, is beschikbaar in de Pax8 Marketplace. Commvault Cloud brengt alle SaaS- en softwareoplossingen van het bedrijf samen op één platform. Het biedt databeveiliging in de cloud en snelle herstelmogelijkheden, met geavanceerde AI om data te beschermen, ongeacht de locatie.

Commvault beschikbaar in Pax8 Marketplace image

Commvault Cloud biedt een geïntegreerde oplossing voor databescherming en -beheer voor verschillende soorten workloads. Vooral MKB-klanten profiteren van de mogelijkheid om te bepalen waar hun gegevens worden opgeslagen, met opties voor lokale dataopslag via Microsoft Azure- of Oracle Cloud Infrastructure (OCI)-regio's. Klanten hebben ook flexibiliteit in het beheren van hun opslaglagen, wat hen helpt kosten te beheersen en prestaties te optimaliseren.

Databeschermingsdiensten voor kleinere bedrijven

Deze oplossing stelt Managed Service Providers (MSP's) in staat om databeschermingsdiensten te leveren aan kleinere bedrijven, die hierdoor kunnen profiteren van dezelfde beveiligingsniveaus als grotere organisaties. Hierdoor worden risico's beperkt, downtime verminderd en blijven de kosten beheersbaar.

“De toevoeging van Commvault onderstreept ons streven om oplossingen op enterprise-niveau aan te bieden aan onze managed service providers (MSP’s), zodat zij die op hun beurt kunnen leveren aan hun klanten in het MKB”, aldus Ryan Burton, Vice President Marketplace Vendor Strategy bij Pax8. “Naast het feit dat Commvault de enige leverancier in de Pax8 Marketplace is die een back-up van Salesforce biedt, kan Commvault Cloud de breedste set cloud-, on-premise- en hybride omgevingen en applicaties beschermen, waaronder Microsoft Dynamics en Microsoft Entra ID. Dit biedt de flexibiliteit en configureerbaarheid die onze partners verwachten van een oplossing voor databescherming.”

“MSP's zijn een cruciaal onderdeel van Commvault's channel-first strategie en een belangrijke pijler voor onze toekomstige business. We zijn verheugd dat Pax8 zich bij ons groeiende partnerecosysteem voegt en dat wij worden opgenomen in de Pax8 Marketplace”, zegt Alan Atkinson, Chief Partner Officer van Commvault. “Dankzij dit partnerschap krijgt de groeiende wereldwijde MSP-community van Pax8 nu toegang tot het Commvault Cloud Platform. Hiermee beschikken ze over een toonaangevende suite van oplossingen die de cyberweerbaarheid van hun klanten zal verbeteren.”

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!