Witold Kepinski - 17 oktober 2024

Winnaars raamovereenkomst voor flexibele IT-inhuur van DICTU zijn bekend

Een aantal partijen hebben de raamovereenkomst voor de flexibele IT-inhuur van DICTU (Dienst ICT Uitvoering) gegund gekregen. DICTU is een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. Met deze nieuwe gunning continueert het consortium haar rol als een van de vaste IT-leveranciers van DICTU. De geraamde totale opdrachtwaarde is 330 miljoen euro, met een maximum van 396 miljoen euro, voor de duur van 4 jaar.

Winnaars raamovereenkomst voor flexibele IT-inhuur van DICTU zijn bekend image

DICTU gunt opnieuw consortium LINKIT, Bartosz, DiVetro.  Daarnaast gunt het ook Cimsolutions & SLTN, Headfirst, Circle8, Synprofs, Sogeti Nederland, Caesar Accounts, en ItaQ.

Het consortium LINKIT, Bartosz, DiVetro wordt per aanbesteding aangevuld met specialistische bedrijven die specifieke competenties of technologieën hebben die aansluiten bij de klantbehoefte. Voor het nieuwe contract met DICTU zijn de specialistische partijen Techforce1, Profource, Akkodis, Taxonic en Inwork aangesloten.

Digitalisering

Eric Holierhoek, CCO bij LINKIT: “We zijn trots en dankbaar dat DICTU ons wederom de tender heeft gegund. Onze kandidaten werken graag bij DICTU: DICTU speelt een zeer prominente rol in de IT van de Rijksoverheid en werkt met steeds modernere omgevingen. De spreiding over 3 locaties maakt het extra interessant.”

Koen van Mol, managing partner bij Bartosz: “Als consortium zijn we zeer verheugd over het vertrouwen dat ons is gegeven nu de aanbesteding van DICTU ons opnieuw is gegund. In de komende periode gaan we weer hard aan de slag, zodat onze professionals met hun expertise kunnen bijdragen aan een van de grootste ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid.”

Marc Mathot van DiVetro over de gunning: “Wij zijn blij dat we digitale vooruitgang bij DICTU verder mogen helpen en kunnen bijdragen aan de verdere digitalisering van de Rijksoverheid.”

DICTU

DICTU is een van de grootste ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid. Ruim 1.800 gedreven professionals werken in Den Haag, Assen en Zwolle vol enthousiasme en met focus op de klant aan voor Nederland belangrijke IT-systemen.

DICTU legt zich toe op het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties en de bijbehorende dienstverlening. Dat kunnen bedrijfsvoeringsapplicaties, websites en apps zijn, maar ook digitale werkplekken en applicaties op het gebied van subsidies, inspecties en registers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en ontwikkelingen zoals Cloud, Mobile en Big Data.

Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-3 | 14-10 tm 21-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!