Witold Kepinski - 17 oktober 2024

Bluefield viert 15 jaar succes, groei en vooruitgang

Dit jaar viert Bluefield met trots haar 15-jarig jubileum. Wat in 2009 begon als een droom in een kleine kantoorkamer in Houten, is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een onmisbare, pragmatische consultancypartner met meer dan 100 werknemers en een eigen kantoor op Lage Weide, te Utrecht. Tegenwoordig ondersteunt Bluefield organisaties bij hun financiële en digitale transformaties. Deze mijlpaal weerspiegelt zowel de groei als de voortdurende inzet om organisaties te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Bluefield viert 15 jaar succes, groei en vooruitgang image

Sinds de oprichting heeft Bluefield zich bewezen als een pragmatische consultancypartner voor bedrijven door heel Nederland. De missie is altijd geweest om organisaties te helpen hun ambities om te zetten in concrete resultaten. "Bluefield gelooft in praktische en uitvoerbare oplossingen die bedrijven klaarstomen voor de toekomst," aldus Remco Koopman, Managing Partner van Bluefield.

Terugkijken met een blik op de toekomst

Het succes van Bluefield is gebouwd op sterke samenwerkingen met klanten. Het bedrijf begeleidt organisaties stap voor stap in het realiseren van hun doelen, waarbij ambities worden omgezet in concrete strategieën. Met de juiste inzichten en oplossingen helpt Bluefield bedrijven hun volledige potentieel te bereiken. Dit vormt de kern van de belofte: "Implementing the Next Level."

Hoewel Bluefield terugblikt op 15 succesvolle jaren, richt het bedrijf zich vooral op de toekomst. De wereld verandert razendsnel, met name op het gebied van IT, finance en duurzaamheid. Bedrijven staan voor ieuwe uitdagingen en Bluefield is klaar om hen te ondersteunen bij het aanpakken van deze uitdagingen en het vormgeven van hun toekomst.

Van ambitie naar realiteit

Bluefield ondersteunt organisaties bij hun financiële en digitale transformaties. Door betrouwbare managementinformatie en goed functionerende systemen te waarborgen, helpt Bluefield bedrijven klaar te zijn voor de toekomst. Of het nu gaat om stappen in digitale transformatie of het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen, Bluefield realiseert samen met haar klanten blijvende resultaten.

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!