Wouter Hoeffnagel - 18 oktober 2024

Yielder Group neemt ExtraVar over

Yielder Group neemt het IT-infrastructuurspecialist ExtraVar over om zijn positie als Managed Service Provider voor Nederlandse bedrijven te versterken. Met deze overname wil Yielder Group klanten beter bedienen met een veilige en schaalbare infrastructuur. Door de integratie van ExtraVar’s expertise in cloud- en datacenteroplossingen, groeit Yielder Group nu naar ongeveer 600 medewerkers.

Yielder Group neemt ExtraVar over image

ExtraVar, met een team van bijna 30 specialisten, brengt jarenlange ervaring in zowel cloud- als on-premises datacenteroplossingen met zich mee. De overname betekent een uitbreiding van het dienstenaanbod van Yielder Group, wat hen in staat stelt IT-oplossingen te leveren die aansluiten bij de veranderende behoeften van hun klanten. Paul Massaut, de CEO van ExtraVar, blijft actief binnen de Yielder Group en zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Met de overname van ExtraVar zet Yielder Group een volgende stap in haar groeistrategie. De combinatie van ExtraVar’s diepgaande kennis van IT-infrastructuren en Yielder’s bestaande expertise, stelt hen in staat om hun klanten nog beter van dienst te zijn met geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Axians 09/10/2024 - 22/10/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!