Wouter Hoeffnagel - 18 oktober 2024

IT Recycling wordt onderdeel van EyeTi

IT Recycling, speler in het duurzaam en veilig afvoeren van afgeschreven IT-producten voor de zakelijke markt, komt in handen van EyeTi. IT Recycling blijft als zelfstandig bedrijf binnen EyeTi opereren. Alle medewerkers werkzaam blijven en de dienstverlening onveranderd doorgaat.

IT Recycling wordt onderdeel van EyeTi image

Meer dan 90% van het IT-afval dat bij IT Recycling binnenkomt wordt gerecycled, door hergebruik van apparaten of het terugwinnen van metalen en plastics. Ook vernietigt het bedrijf datadragers op locatie van de klant voor het waarborgen van de gegevensveiligheid. EyeTi wil met IT Recycling zijn doelen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie versnellen.

IT-apparatuur verantwoord afvoeren

Tom Coehorst (foto), directeur van EyeTi: “Met het aansluiten van IT Recycling bij onze groep zetten we een belangrijke stap in onze strategie om een toonaangevende speler te worden op het gebied van duurzame en circulaire IT. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten niet alleen ondersteunen bij het optimaal benutten van hun IT-apparatuur, maar ook bij het verantwoord en duurzaam afvoeren ervan. Dit past volledig binnen onze missie om met IT te bouwen aan een betere wereld."

Steef Stadelmaier, directeur van IT Recycling: “De overname door EyeTi opent veel nieuwe deuren voor ons. De samenwerking met de andere bedrijven van EyeTi creëert geweldige mogelijkheden om de duurzame dienstverlening die we al bieden, verder te optimaliseren en te verbreden. We delen dezelfde visie op het gebied van duurzaamheid en innovatie, en ik ben ervan overtuigd dat dit een enorme meerwaarde biedt voor zowel onze klanten als onze medewerkers.”

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!