Witold Kepinski - 18 oktober 2024

ConnectWise en Pax8 bieden MSP's versterkt MDR cybersecurity aanbod

ConnectWise, een Amerikaans softwarebedrijf dat zich toelegt op het succes van Managed Service Providers (MSP's), en Pax8, een cloud commerce-marktplaats, kondigen met genoegen een strategisch partnerschap aan om de Managed Detection and Response (MDR) oplossing van ConnectWise aan te bieden binnen de Pax8 Marketplace. Dit maakten de twee partijen bekend tijdens het Pax8 EMEA Beyond event in Berlijn.

ConnectWise en Pax8 bieden MSP's versterkt MDR cybersecurity aanbod image

De recente overname door ConnectWise van twee toonaangevende bedrijven voor gegevensbescherming, Axcient en SkyKick, is al beschikbaar in de Pax8 Marketplace. Nu breidt het bedrijf zijn MDR-service uit naar MSP's, wat een extra beschermingslaag biedt voor de cybersecuritypartners van Pax8.

Gezien het toenemende aantal cybersecurity-incidenten is het van cruciaal belang dat MSP's de gegevens en activa van hun klanten beschermen en tegelijkertijd de evoluerende bedreigingen voorblijven. Detectie- en responsmogelijkheden zijn essentieel geworden voor de cybersecurity-stack van een MSP, maar het vinden van interne expertise en het verzekeren van proactieve bedreigingsdetectie kan ontmoedigend zijn. Om deze uitdagingen aan te pakken, zijn ConnectWise en Pax8 een samenwerking aangegaan om betrouwbare, uitgebreide cybersecurity te leveren via ConnectWise MDR.

ConnectWise MDR is een geavanceerde beveiligingsoplossing die geavanceerde technologie combineert met deskundig menselijk toezicht om kritieke activa te beschermen tegen cyberdreigingen. 

Belangrijkste voordelen zijn:

Realtime rapportages en dashboards om te voldoen aan nalevingsvereisten.

Diepgaande inzichten in de beveiligingspositie van de klant, waardoor de tijd tot herstel wordt verkort

24/7 monitoring, detectie en reactie op bedreigingen door deskundige cybersecurityprofessionals die gebruikmaken van AI-technologie.

Verminderde blootstelling van klanten aan bedreigingen dankzij MSP-specifieke bedreigingsinformatie, aangestuurd door de ConnectWise Cybersecurity Research Unit (CRU).

Data Protection

"Door ConnectWise MDR te integreren in de serviceaanbiedingen van een MSP, kunnen partners proactieve stappen ondernemen om waardevolle gegevens en activa te beschermen tegen voortdurend evoluerende cyberbedreigingen", aldus Ameer Karim, EVP & GM, Cybersecurity en Data Protection bij ConnectWise. "Deze uitgebreide aanpak zorgt voor ononderbroken bedrijfsactiviteiten en vergroot het vertrouwen in beveiligingsmaatregelen. Onze samenwerking met Pax8 en recente overnames zoals Axcient en SkyKick versterken de gegevensbeschermings- en cyberbeveiligingsoplossingen die we aan MSP's bieden."

"Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal", aldus Chris Timms, SVP & GM van Ecosystems bij ConnectWise. "We zijn verheugd om meer details te delen tijdens het IT Nation Connect -evenement in november."

Managed Detection and Response (MDR)

"Als een vertrouwde leider in de MSP-community biedt ConnectWise een reeks gegevensbeschermings- en cyberbeveiligingsmogelijkheden via MDR die we graag binnen ons ecosysteem aanbieden", aldus Nick Heddy, President bij Pax8. "Dit strategische partnerschap past perfect bij onze missie om de cloud-aankoopreis voor MSP's te vereenvoudigen en hen te voorzien van de essentiële tools om te gedijen in het dynamische technologielandschap van vandaag. We zijn er stellig van overtuigd dat dit partnerschap het begin markeert van een transformatieve alliantie die de MSP-industrie zal revolutioneren."

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!