Witold Kepinski - 21 oktober 2024

Atlas Identity, onderdeel van Intragen, is Okta EMEA Partner of the Year 2024

Atlas Identity, speler op het gebied van identiteitsbeheer en onderdeel van Intragen, heeft met trots bekendgemaakt dat het door Okta is uitgeroepen tot EMEA Partner van het Jaar 2024. Deze prestigieuze prijs werd uitgereikt tijdens de Okta Partner Summit in Las Vegas en onderstreept de succesvolle en langdurige samenwerking tussen beide bedrijven.

Atlas Identity, onderdeel van Intragen, is Okta EMEA Partner of the Year 2024 image

De erkenning van Okta is een bevestiging van de aanzienlijke investeringen die Atlas Identity heeft gedaan in het opbouwen van een ervaren team en het leveren van uitstekende diensten aan klanten in heel Europa. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van Okta’s Identity Management-oplossingen en heeft hiermee een sterke reputatie opgebouwd.

“We zijn zeer vereerd met deze onderscheiding,” aldus Stephen Williams, oprichter van Atlas Identity. “Onze samenwerking met Okta is gebaseerd op een gedeeld geloof in de kracht van identiteitsbeheer om organisaties te beveiligen en te empoweren. Deze prijs is een erkenning van de inspanningen van ons team en de waarde die we samen voor onze klanten creëren.”

Wat deze prijs betekent:

  • Erkenning voor uitstekende prestaties: Atlas Identity heeft een indrukwekkende groei laten zien en heeft aanzienlijk bijgedragen aan het succes van Okta in de EMEA-regio.
  • Sterke focus op klanten: Het bedrijf heeft een bewezen trackrecord in het leveren van hoogwaardige diensten en het ondersteunen van klanten bij het oplossen van hun identiteitsbeheer-uitdagingen.
  • Diepe expertise: Atlas Identity beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met Okta’s oplossingen en kan klanten optimaal ondersteunen bij de implementatie en het beheer ervan.

Met deze prijs versterkt Atlas Identity zijn positie als een van de meest toonaangevende partners van Okta in Europa. Het bedrijf is vastbesloten om deze succesvolle samenwerking voort te zetten en klanten te blijven voorzien van innovatieve oplossingen voor identiteitsbeheer.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-4 | 21-10 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!