Witold Kepinski - 21 oktober 2024

Pax8 revolutioneert MSP-markt met AI-aangedreven marktplaats en nieuw partnerprogramma

Pax8, een cloud commerce marktplaats, heeft een reeks innovaties onthuld op zijn eerste Beyond EMEA conferentie in Berlijn, waarmee het zijn positie als drijvende kracht in de MSP-industrie heeft verstevigd. Het evenement, dat honderden partners bijeenbracht, toonde de toewijding van het bedrijf om MSP's te voorzien van geavanceerde tools en een bloeiende community te bevorderen.

Pax8 revolutioneert MSP-markt met AI-aangedreven marktplaats en nieuw partnerprogramma image

Een centraal punt van de conferentie was de lancering van Pax8's vernieuwde marktplaats, ontworpen om complexe handelingen te vereenvoudigen en MSP-groei te versnellen. Nieuwe functies, zoals aangepaste productcreatie, AI-gestuurde inzichten en een gestroomlijnde gebruikersinterface, zullen de manier waarop MSP's cloudoplossingen sourcen en verkopen, revolutioneren.

"We hebben een marktplaats gebouwd die niet alleen een platform is voor het kopen en verkopen van software," aldus Libby McIlhany, Chief Product Officer bij Pax8. "Het is een krachtige tool die MSP's in staat stelt om aangepaste oplossingen te bouwen en verkopen, de bedrijfsvoering te stroomlijnen en groei te stimuleren." 

Pax8 de Voyager Alliance

Om haar partners verder te ondersteunen, introduceerde Pax8 de Voyager Alliance, een op maat gemaakt partnerprogramma dat is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van MSP's in elke fase van hun groeitraject. Het programma biedt gepersonaliseerde ondersteuning, training en middelen om partners te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken.

"De Voyager Alliance is meer dan alleen een partnerprogramma", aldus Craig Donovan, Chief Experience Officer bij Pax8. "Het is een toewijding om onze partners te voorzien van de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn."

Belangrijke hoogtepunten van de conferentie zijn:

  • Inzichten op basis van AI: Opportunity Explorer van Pax8 maakt gebruik van AI om partners bruikbare inzichten te bieden om de verkoop te stimuleren en de klanttevredenheid te verbeteren.
  • Aangepaste producten: MSP's kunnen nu hun eigen unieke oplossingen creëren en verkopen, waarbij ze het aanbod van Pax8 combineren met hun eigen diensten.
  • Verbeterde gebruikerservaring: de vernieuwde marktplaats heeft een intuïtievere interface en verbeterde navigatie.
  • Voyager Alliance: Dit nieuwe partnerprogramma biedt persoonlijke ondersteuning en middelen om MSP's te helpen groeien.
  • Experts uit de sector: gerenommeerde sprekers, waaronder Carl Lewis en leiders uit de sector van SentinelOne en SuperOps, deelden hun inzichten over de toekomst van de MSP-sector.

Door zich te richten op innovatie, partnerschap en AI, zet Pax8 een nieuwe standaard voor de MSP-industrie zo melden diverse Pax8 kopstukken tijdens het event. De toewijding van het bedrijf om zijn partners te empoweren, is volgens hen zichtbaar in zijn nieuwste aanbod, dat is ontworpen om MSP's te helpen navigeren door de complexiteit van het moderne IT-landschap en succes op de lange termijn te behalen.

Lees meer op de website van Pax8.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!