Witold Kepinski - 22 oktober 2024

Pax8 Beyond EMEA 2024: een event van innovatie en partnerschap

De recente Beyond EMEA 2024 conferentie van Pax8 in Berlijn zette het toneel voor twee dagen vol innovatie, partnerschap en groei. Het evenement zat vol met keynote speeches, paneldiscussies en netwerkmogelijkheden en belichtte de nieuwste trends en technologieën die de MSP-industrie vormgeven.

Pax8 Beyond EMEA 2024: een event van innovatie en partnerschap image

Focus op partnerschap en groei

De conferentie begon met een dynamische opening door Harald Nuij (foto), CEO van EMEA, en Rob Rae, CVP van Community and Ecosystems. Nuij benadrukte de kracht van connectiviteit binnen het kanaal en zei: "Dit evenement kan partners helpen verbinding te maken, zodat we meer kunnen leren, sneller kunnen leren en het kanaal kunnen verheffen."

Nick Heddy, Pax8 President, verdiepte zich in de rijke geschiedenis van het bedrijf en de evolutie van het Beyond-evenement. Hij benadrukte de unieke kracht van een community die samenwerkt aan gedeeld succes en kondigde de lancering aan van de Pax8 Voyager Alliance, een transformatief programma dat is ontworpen om partners in elke fase van hun reis te versterken.

AI staat centraal

AI was een terugkerend thema gedurende de dag, met sprekers van Microsoft en CrowdStrike die de transformatieve potentie ervan benadrukten. Oliver Gürtler, General Manager SMC bij Microsoft, liet de snelle vooruitgang in AI zien en het potentieel ervan om industrieën te revolutioneren. Daniel "DB" Bernard, Chief Business Officer bij CrowdStrike, benadrukte het belang van cybersecurity in een door AI aangestuurde wereld en introduceerde CrowdStrike's Falcon Complete, nu exclusief verkrijgbaar via Pax8.

Een sterkere MSP-onderneming opbouwen

De conferentie bood een verscheidenheid aan sessies die MSP's moesten helpen hun bedrijven te laten groeien. Onderwerpen varieerden van cybersecurity en AI tot sales en marketing. Belangrijkste punten waren:

  • Het belang van een klantgerichte aanpak.
  • De noodzaak van voortdurend leren en aanpassen.
  • De kracht van gemeenschap en samenwerking.

Succesverhalen van partners

Gedurende de dag werden er verschillende succesverhalen van partners gedeeld, die de voordelen van het Pax8-partnerschap benadrukten. Deze verhalen lieten zien hoe partners het platform en de middelen van Pax8 benutten om groei te stimuleren en uitzonderlijke waarde te leveren aan hun klanten.

Vooruitkijken

Toen de eerste dag van de Beyond EMEA-conferentie ten einde liep, was het duidelijk dat Pax8 toegewijd is aan het versterken van zijn partners en het stimuleren van innovatie in de MSP-industrie. Met de lancering van de Voyager Alliance en de voortdurende focus op AI, is het bedrijf goed gepositioneerd om de toekomst van het kanaal vorm te geven aldus het Pax8 management.

Lees meer op de website van Pax8.

Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!