Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2024

Trend Vision One - Sovereign and Private Cloud ontvangt Google Cloud Ready-status

Securitybedrijf Trend Micro behaalt met zijn Trend Vision One - Sovereign and Private Cloud (SCP) de Google Cloud Ready-status voor gereguleerde en soevereine oplossingen.

Trend Vision One - Sovereign and Private Cloud ontvangt Google Cloud Ready-status image

Door de Google Cloud Ready-status van Trend Vision One SPC sluit de oplossing beter aan voor het groeiend aantal organisaties in sterk gereguleerde sectoren met strenge vereisten op het gebied van data sovereignty. Trend en Google Cloud bieden verschillende gezamenlijke oplossingen. Denk daarbij aan Trend Micro Cloud App Security voor Google Workspace-bescherming en Trend Micro Mobile Security for Android. Trend Vision One is sinds 2023 beschikbaar via de Google Cloud Marketplace.

Flexibiliteit

Kevin Simzer, COO bij Trend, wijst op het innovatievermogen van Trend Micro en Google Cloud. Als Google Cloud Ready-partner streeft Trend Micro volgens Simzer naar het bieden van flexibiliteit, ongeacht dat in de cloud, on-premises of ergens daartussenin is. Ook wijst de COO op het toenemende gebruik van AI voor het beveiligen van de digitale wereld.

Luke Mason, senior cybersecurity-analist van de stad Columbia, South Carolina: “Organisaties zoals wij werken meestal met een klein en wendbaar team. Door ons securitybeheer te stroomlijnen, kunnen we onze domeinen beter beoordelen en kwetsbaarheden efficiënter prioriteren. Hierdoor kunnen we onze middelen beter toewijzen, onze meest kritieke securitybehoeften aanpakken en uiteindelijk onze stad effectiever beschermen.”

Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!