Wouter Hoeffnagel - 22 oktober 2024

1Password en TD SYNNEX gaan strategisch partnership aan

1Password, dat zich richt op identiteitsbeveiliging, gaat een strategisch partnership aan met TD SYNNEX. De samenwerking is gericht op Noord-Amerika, en geeft 1Password toegang tot het omvangrijke distributienetwerk van TD SYNNEX.

1Password en TD SYNNEX gaan strategisch partnership aan image

De Extended Access Management (XAM)-oplossing van 1Password. De XAM-oplossing van 1Password richt zich op het dichten van de zogenoemde 'Access-Trust Gap', waarbij inlogpogingen die niet volledig vertrouwd zijn, worden beheerd. Dit is cruciaal in een Zero Trust-omgeving, waarin elk apparaat en elke gebruiker gevalideerd moet worden. Door samen te werken met TD SYNNEX, dat een uitgebreide cybersecurityportfolio heeft, kunnen de bedrijven gezamenlijk werken aan go-to-market-initiatieven, co-branded marketing, en het vergroten van hun marktaanwezigheid.

"We hebben een ongekende vraag naar 1Password Extended Access Management ervaren. De samenwerking met TD SYNNEX zal ons helpen op te schalen naar meer bedrijven die de moderne werkomgeving willen beveiligen, te midden van de uitdagingen van werken op afstand en hybride werkplekken, BYOD en ongecontroleerde applicaties," aldus Monica Jain, Hoofd van Global GTM Partnerships bij 1Password. "De expertise van TD SYNNEX op het gebied van clouddistributie en toegevoegde waarde sluit perfect aan bij onze missie om onze klanten een robuustere beveiligingsoplossing te bieden. Met diepgaande technische kennis en een uitgebreid partnernetwerk stelt dit partnerschap ons in staat ons bereik te vergroten en onze go-to-market-strategieën te versnellen." Meer informatie is hier beschikbaar. 

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!