Witold Kepinski - 24 oktober 2024

OnLogic en AI-experts bundelen krachten voor industriële AI-oplossingen

OnLogic, een leverancier van edge computing oplossingen, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met de AI-specialisten Big Vision, Data Monsters en Mosaic Data Science. Deze samenwerking heeft als doel bedrijven te voorzien van een uitgebreid scala aan AI-consulting en implementatiediensten, speciaal ontworpen voor industriële toepassingen.

OnLogic en AI-experts bundelen krachten voor industriële AI-oplossingen image

Door deze bundeling van expertise kunnen klanten van OnLogic profiteren van een totaaloplossing, van advies tot implementatie. De AI-experts van OnLogic werken nauw samen met klanten om de beste AI-technologieën te selecteren en te implementeren, afgestemd op specifieke bedrijfsdoelen.

"Onze samenwerking met deze vooraanstaande AI-bedrijven stelt ons in staat om klanten te helpen bij het overbruggen van de kloof tussen technologie en business," aldus Michael Kleiner, VP Edge AI Solutions bij OnLogic. "Door onze gezamenlijke kennis en ervaring kunnen we complexe AI-projecten omzetten in tastbare resultaten."

Een breed scala aan AI-mogelijkheden

De nieuwe dienstverlening omvat onder andere:

  • Geavanceerde AI-consultancy: De AI-experts van OnLogic helpen bedrijven bij het identificeren van geschikte AI-toepassingen en het ontwikkelen van een robuuste AI-strategie.
  • Op maat gemaakte AI-oplossingen: Van computer vision voor kwaliteitscontrole tot conversationele AI voor klantinteracties, OnLogic biedt oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant.
  • Robuuste hardware: Het uitgebreide portfolio van industriële hardware van OnLogic, inclusief CPU's, GPU's en gespecialiseerde AI-accelerators, zorgt voor een optimale uitvoering van AI-modellen in veeleisende omgevingen.

"Veel bedrijven zien het potentieel van AI, maar weten niet altijd hoe ze deze technologie effectief kunnen implementeren," zegt Sara Mellinger, Edge AI Strategist bij OnLogic. "Wij helpen onze klanten bij het vertalen van technologische uitdagingen naar concrete oplossingen."

Annemieke DO NOT REMOVE DIC Awards BW tm 28-10-2024
Specops Software 22/10 t/m 5/11 BN+BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!